søndag den 3. april 2016

LEO CRUSH!


Jeg er helt forårskulret - sådan jeg da næsten ikke kan kende mig selv og det glade humør. Jeg kører fra arbejde med højt musik og solbriller på. Pludselig er energi og positive tanker væltet ned over mig, og overskuddet større end det har været i lang tid. Når jeg kommer hjem fra arbejde, flyder mit bæger ikke længere over til piv, selvom gangen er fyldt med sko og overtøj og grene, som Hector mener er sværd - og sand fra to gummistøvler, der er banket ud i alle kroge. :) - Det bedste af det hele er, at jeg har lyst til projekter igen, store som små!   

I går røg den her lille leo-laban igennem symaskinen! Jeg klapper altid i mine små hænder, hver gang leo hopper ind i moden - faktisk tror jeg ikke, det nogensinde forsvinder ud af min garderobe. Jeg bruger det som hele flader, men også enkelte bidder som et tørklæde i håret, et bælte, solbriller eller nu denne lille clutch. Jeg har ledt efter en leo taske i noget tid - Været på udkig i et par genbrugsbutikker og søgt på nettet, men uden rigtig at have held. 
- Derfor tog jeg i fredags i Læderiet, hvor jeg fandt en masse små stykker leo-printet skind - og med "Mads og monopolet" i ørene syede jeg stykkerne sammen til den lille clutch.


Lidt gulddetaljer og sort foer indvendigt! Den kan lige rumme de vigtigste taskesager, og er nem at svinge over skulderen. I materialer har tasken kostet ca. 100 kroner og jeg har en del skindstykker tilbage. Jeg har allerede luftet den i forårssolen, den er så fin i størrelsen! 


Har I mon også et print- eller farvecrush som I aldrig rigtig slipper? :)

Dejlig søndag til jer <3

Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Har du brug et mønster eller er det fri fantasi?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette :) Da læderstykkerne var i forskellige størrelser, syede jeg først dem sammen. Så kiggede jeg på et par tasker jeg har herhjemme, for at finde størrelsen og så er det faktisk bare en firkant. Hvis du har lyst til at sy en taske kan jeg sende dig tydelige billeder :) Go aften til dig, kh Mille

   Slet
 2. den ser fin ud Mille. Jeg kender godt følelsen... jeg springer også ud i denne tid, bliver så forårsglad og kulret. Tjek lige Ikea ud for deres leo-blå pude :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - den er taget i brug og slet ikke så dum ;) Må strak forbi Ikeas side - blå leo lyder tilpas 80'er fint! ;)

   Slet
 3. Den er skøn, Mille! Og sikke et forårshumør, det smitter helt ud gennem skærmen <3 Jeg glæder mig til at kramme dig på fredag! Jeg tager min kalender med, så vi kan få sat det kryds der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK søde Mejse - glæder mig til at se dig og YAY lad os få sat et kryds, det bliver hyggeligt <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...