lørdag den 9. april 2016

RETROGULD VINTAGE-MARKED I AARHUS!


Godmorgen 
- Jeg håber, der er solstråler i jeres køkken og kaffe i jeres kop. Jeg har været tidligt oppe for at samle en række varme billeder fra i går, hvor jeg mødtes med søde mennesker til bløde bobler og et lille smugkig på Retroguld vintage-markedet, der bliver afholdt på Godsbanen i Århus i denne weekend. 

Retroguld Vintage er et marked der er baseret på kilosalg. Et koncept der er populært i byer som Berlin og Amsterdam - og nu har über-seje Louise, sammen med sin mand, stablet endnu et marked på benene med de fineste sager! 
- De har fyldt en rå hal på Godsbanen med 2,5 tons vintage. Det  hele løber af stablen i dag og i morgen fra 10-16. - Entréprisen er 40 kr og kiloprisen er 200 kr.

Behøver jeg sige, at jeg er vild med konceptet!? :) Her er lidt glimt af de mange farverige bøjler i hallen!  


Silkeskjorter, angorastrik, printede kjoler, sweatshirts, nederdele, jakker og skjorter så langt øjet rækker. Mit vintagehjerte bankede på livet i løs, imens min øjne løb over de mange stativer!


Økologiske håndbajere og lidt vasket Levis- og Wrangler denim - Det er altså en ret god fredags-kombination! ;)


Jeg fandt også et par fine ting, dem skal I se snart - men indtil da - hvis I holder lørdag uden planer og er tæt på Århus - skal I tage et smut forbi Godsbanen, og kigge på de mange vintage-lækkerier! I kan læse mere om Retroguld Vintage - markedet lige her. 

I dag skal Hector og jeg ud i foråret - vi skal også i Bazaren efter yndlingsfrugt og grøntsager - men først lige en kop kaffe mere ;) - Nyd lørdagen! 
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Øj, der er sikkert så meget lækkert at finde!
  Håber Århus byder på noget fedt mandag d. 18., når jeg skal på sviptur, hvis jeg da kan nå at proppe noget mere ind i planen for udflugten :p

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih er det lige om lidt I skal have en bid Århus - Jeg vil med glæde lave en liste af favoritsteder - men sikker på du kender mange gode allerede og måske bare vil på eventyr i byen? :) Håber du har haft en dejlig weekend Anne, klem

   Slet
 2. ej hvor ville jeg gerne have været på godsbanen i denne weekend. Glæder mig til at se hvad du har købt! - My

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik et par fine sager - 80'er mille - du ved ;) Næste gang må du derned - det kommer igen til Juni - Go aften søde Mys

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...