søndag den 10. april 2016

ØKO-IS OG BLOMSTRET VISKOSE - LIDT WEEKEND GLIMT!


Det har været en weekend i lavt tempo - jeg har fået en kæmpe stak magasiner af min veninde, og i formiddags har jeg bladret i de mange sider. Sådan en dejlig lang søndag med sprød og saftig vandmelon, forårssol og et lille besøg af min veninde til kaffe-refill og hyggesnak.   


Hector og jeg blev forsynet med frugt og grønt på Ingerslev lørdags-marked - og vi delte årets første is. En kugle med blåbær og en med chokolade - den smagte himmelsk. Hector mente, at " Jooe, den smager godt, men mor...- det var nu mest dig der bestemte kuglerne!" En mand vendte sig mod os - han havde hørt den 4-åriges beklagelse, og fortalte om den dag, hans datter fandt ud af, hvorfor han altid spiste midten, når de delte en spandauer... Jeg må vist indse, jeg ikke længere kan "stjæle" det største stykke kage eller alene vælge kuglerne i vores is!;)


Fredagens besøg hos Retroguld gjorde mig glad helt ned i maven. Jeg mødtes med en håndfuld dejlige damer, som jeg ikke har set i alt for lang tid. Vi spiste nipsemad og blev opdateret i hinandens hverdag - Og så kiggede vi jo på Louises fineste vintagesager - det er en fælles passion. Altså, flere af den slags aftener!


Lige et glimt af to af mine Retroguld-skønheder. En silkeskjorte med bindebånd i halsen og en blomstret viskoseskjorte - Begge er fantastiske med et par højtaljeret jeans, der stod "Mille" på dem begge!  


Go' søndag derude <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Dejlige billeder fra en supergod weekend -ser det ud til!!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...