søndag den 17. april 2016

BARCELONA GETAWAY!


Hola! 

Så er jeg her igen, og bryder forsigtigt stilheden med lidt billeder fra de sidste par dage. Jer der følger med på min Instagram ved, at jeg har været af sted på en lille fin getaway. 
- Et par fridage hjemme tog en spontan drejning, og jeg pakkede solbriller (og min lille  familie) og tog flyet til Barcelona. 


Jeg har været i Barcelona for ca. 6 år siden, der boede vi lidt udenfor byen, men denne gang fandt vi, med lidt held og en del søgen, et hotel lige i hjertet af byen. Virkelig fine værelser, skøn morgen buffet og beliggenhed med gå-afstand til det meste i centrum. Perfekt når man har en 4-årig med på tur! - Hotellet hedder Leonardo - I kan se mere lige her


Den første dag gik vi på opdagelse i de mange små gader, vi spiste store is og slikkede solstråler. Det var faktisk varmere end jeg havde regnet med. 22 grader, sandalvejr og korte ærmer - lidt som en sommerdag i Danmark! Hver dag tog vi et par timers strand-daseri, dyppede de trætte tæer i havet, og fik lidt sol på maven. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor dejligt og tiltrængt det var, at ligge ved vandet og lytte til bølgerne, spanske samtaler i baggrunden og Hector, der lagde stemmer til sine små legomænd. Det har været et langt (og lidt hårdt!) efterår og vinter - solskin og eventyr har givet mig fornyet energi. 


Der er så meget at se i Barcelona - Med et par klik kan man finde guides til de mange seværdigheder. Jeg har også samlet lidt "fif" til jer - lidt af det bedste fra vores tur. Jeg har delt det op i 3 indlæg, så I ikke "drukner" i ord og billeder. De næste par dage kan I altså "komme med til Barcelona" - enten for inspiration til en tur, eller måske bare for lidt solglimt indtil det rammer os - "det der sommer"! ;) 


Jeg lægger ud med 3 lækre spisesteder - Kig forbi! ;)

Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram

8 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastisk ud, jeg misunder jeres spontanitet! Jeg vil se frem til dine guides :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen søde Ida - Jeg kan ik huske hvornår der sidst har været skyggen af en spontan tur i vores hverdag - så det var kæmpe stort og fedt. Det er en ubeskrivelig fed by! kram og go' weekend snart :)

   Slet
 2. Jeg har med stor glæde fulgt jer på Instagram. Det bliver spændende de næste dage yderligere at komme på tur i Barcelona--Jørgen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også sagtens tage af sted igen - det var bare SÅ fantastisk med lidt sol og varme :)

   Slet
 3. Det ser afsindigt, afsindigt skønt ud :D Ved slet ikke hvad jeg har I vente, har aaaldrig sat mine ben i Spanien, eller sydeuropa for that matter. Så ja - jeg er spændt som en flitsbue, på de kommende indlæg!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er dødmisundelig på jeres tur søde Anne - kan godt forstå du glæder dig, det skal du - det er et perfekt tidspunkt - både vejrmæssigt, men også i forhold til turister - byen er endnu ikke pakket med mennesker. Glæder mig til at se billeder fra jeres tur!

   Slet
 4. mums! hvor ser det lækkert ud!Når jeg kigger på dine billeder er det som om jeg var der sammen med jer! Kan lige høre summen af biller, vamos, vamos siger en stemme og smagen af lækker kold late, lige der i solen! Tak for lidt varme her i blæsten <3 My

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du kender det - der er så hyggeligt. Og fornemmelsen af bare fødder i strandsand har været savnet - Det var så dejlig en tur <3 Glæder mig til at se dig snart!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...