tirsdag den 19. april 2016

BARCELONA GUIDE PART 1 - 3 LÆKRE SPISESTEDER!


Som lovet lidt "fif" til Barcelona - her først lidt anbefalinger til spisesteder i byen!
 - Når jeg rejser er det med alle sanser - og jeg elsker mad, at smage, kigge på og dufte til mad. Jeg kan faktisk helt glæde mig til et måltid. Når jeg går i seng om aftenen og jeg fx har en "overnat-grød" i køleskabet - eller når jeg har planlagt yndlingsmad til aften - ja, så glæder jeg mig! - Derfor kan jeg blive helt ærgerlig og skuffet, hvis jeg ender på en dårlig eller kedelig restaurant, hvor der hverken er tænkt over anretningen eller hvor maden er smagløs. Omvendt kan jeg blive helt glad, når jeg smager på lækkert mad med sjæl! I Barcelona oplevede jeg både lidt af det ene og det andet. Jeg vil dele 3 steder med jer, som jeg synes er et besøg værd. I Barcelona ligger der restauranter overalt, og man skal selv gå på opdagelse - men følgende steder får min anbefaling! 


VENUS * C/ Avinyo 25,08002 Barcelona


Venus er en restaurant i en lille gade i det gotiske kvarter. Vi havde besøgt en masse små butikker og til frokost endte vi efter lidt søgen her. Stedet er hyggeligt med små skæve billeder og kunst, og er man til autentisk spansk stemning er det her. Vi bestilte grillede artikokker med hvidløgssmør og tomatbrød til forret  - sammen med et glas kold hvidvin- oh my oh my, artiskokbladene smeltede næsten på tungen, uim!
Til hovedret fik vi, som I kan se en portion chili og lidt salat - det var lækkert, ikke den største madoplevelse og chilien måtte gerne have mere bid - men i de omgivelser var det som at få en portion mad hos familie - det var så hyggeligt! Som I kan se på billederne, var der et skår i min tallerken og intet stod snorlige, men stemningen og maden gik hånd i hånd - Når jeg engang kommer til Barcelona igen, skal jeg helt sikkert forbi Venus til stemning og dejlig mad! 

Se mere fra det hyggelige sted via Instagram lige her.


ELGUINDILLA * Plaça del Poeta Boscà, 2, 08003 Barcelona


Her skulle have været et billede af en stor, grillet kylling med pomfritter. Men vi var så sultne, at jeg ikke nåede at tage et billede!;)
- Elguindilla er et sted med fokus på kyllingeretter - meget enkle anretninger, der ikke ser ud af meget MEN... Kyllingen! - Jeg tror, hånden på hjertet, ikke jeg har smagt det bedre! Kødet faldt nærmest selv af benene og det var saftigt og lækkert! Jeg bestilte også en almindelig Caesar salat - igen var det enkelt men salaten sprød og med lækker cremet dressing. Jeg ved ikke, om det gav ekstra point, at vi kunne sidde i solen med kolde øl og spanske farvede huse rundt på pladsen - men jeg var vild med det, og det skal have en anbefaling. - Faktisk var vi forbi der to gange! 

I kan finde mere info om El Guindilla Barcelona på deres facebook side lige her. 


BACARO * C/Jerusalem 6, 08001 Barcelona

Bacaro der er en Italiensk restaurant, besøgte vi den sidste aften. - Vi fik hjælp fra Google til at finde en restaurant tæt ved vores hotel - altså lige ved Ramblaen og bagved et stort mad-marked. Da vi fandt gaden og stedet blev jeg overrasket - Det var et lille-bitte sted, men med en hyggelig bar, fine klinker på gulvet og et personale med åbne arme. Vi bestilte salat til forret og håndlavet pastaretter til hovedret. Faktisk var der en sød situation - Vi havde talt om, hvad vi ville bestille, og da tjeneren kommer til vores bord, får hun øje på Hector og siger - "waow guapa chico - what is your name?" hvortil han højt og klingende svarer " PASTA!" :D
 Vi fik vores salat og pasta, og det var så lækkert. Italiensk mad er et mine favoritkøkkener. Portionerne virkede først lidt små, men vi gik alle 3 mætte derfra og manglede intet. Et virkelig hyggeligt og godt sted! 

Se mere til Bacaro på deres Facebook side lige her. 


Dejlig aften til jer!Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...