mandag den 22. februar 2016

GAVEN MAN IKKE VED MAN ØNSKER SIG!


Til min fødselsdag blev jeg spurgt til en ønskeseddel - og jeg anede nærmest ikke, hvordan jeg skulle skrive den. For det første har det næsten lige været jul og for det andet, så føler jeg ikke, at jeg sådan lige mangler noget. Jeg kan måske finde små ting, som jeg synes er fine, men da jeg skulle skrive de der ting ned, som giver hjertebanken og glæde når man åbner en pakke, anede jeg ikke, hvad det skulle være. Jeg elsker ellers pakker, både at give dem og at få dem - allerhelst små ting med masser af tanker bag. Men det er måske et svært punkt på en ønskeseddel - Så min ønskeseddel endte med at blive fyldt med praktiske sager og obligatoriske punkter som " overraskelser" og "oplevelser". :)

Men jeg fik de fineste ting - En halskæde, cremer, shampoo, oplevelser og det jeg allermest ønskede mig nemlig tegninger fra Hector og breve, der gjorde mig glad ned i maven. Min familie opgav de praktiske sager, og gav mig i stedet penge i fint prikket indpakning - Penge til når jeg fandt lige det jeg ønskede mig. 

- I sidste uge fandt jeg det - Nemlig lædertasken fra Depeche. Jeg har før skrevet om min begejstring for Depeche. Den her taske har nærmest siddet på mig, siden jeg købte den. Den er fyldt med lommer, der lige passer til min telefon, mine kort, min læbestift og endda mit kamera. Den var med mig i London, og jeg ved den også er helt genial, når jeg igen rejser til Kina.    


Den er praktisk - og så er den bare mega rå og cool - jeg er så glad for den! 

Blazerjakken har jeg syet for noget tid siden. Et projekt, jeg ikke begiver mig ud i igen foreløbigt, det var simpelthen for tidkrævende! Men jeg bruger den meget - Nu både jakken og tasken. :)

Jeg håber, I har taget hul på en go' uge <3 
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram   
6 kommentarer:

 1. Super lækker taske Mille. Jeg kan godt lide, at den syner sådan lidt som en blanding mellem en bumbag og en lille crossbodybag. Fedt at den er anderledes. Og så må jeg bare tage hatten så meget af for dig - at sy en blazer...
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med en hilsen fra dig Tina - tasken er mega praktisk, men samtidig sej, jeg er vildt glad for den :)
   Det er bestemt billigere at købe en blazer end at sy den - i hvert fald i tid, det var et stort projekt og må indrømme at jeg er bedre til at tegne en blazer end til at sy den :)
   Jeg håber alt er vel hos jer <3

   Slet
 2. Fantastisk taske!
  Lige hvad jeg mangler.
  Men hvor kan jeg mon købe den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups - jeg havde bare ikke googlet godt nok ;-)!

   Slet
  2. Du vil ikke fortryde - den er simpelthen så lækker'! Jeg købte min i Bahne i Århus, men de sælges mange steder - håber du forkæler dig selv :)

   Slet
 3. DAMN! Du ser SKØN ud, Mille :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...