onsdag den 24. februar 2016

OVER NIGTH GRØD - FAVORIT MORGENMAD!


Godmorgen! :) Solen er næsten stået op, og det samme er vi, for længe siden... Med en treårig og mig der skal gøres klar til dagen, kræver det vækkeuret bibber klokken alt-for-tidligt. Hector springer ud af sengen - næsten samtidig med at han slår øjnene op - mens jeg lige skal snuse-vågne en enkelt gang. Men så er det også ud af fjerene. - Jeg kan godt lide at have tid om morgenen, og jeg skal nå mange ting, inden jeg rammer min tegneplads klokken 8.00. 

Jeg har vist skrevet om det før - men mit absolut favorit måltid på dagen er morgenmad - jeg glæder mig altid til det. :) I weekenden findes der ikke noget bedre end brunchhygge med kaffe til langt op ad formiddagen, mens hverdagene skal være mere let men godt. For tiden spiser jeg grød der har stået på køl natten over. Det er nemlig sundt, nemt og lækkert!


Jeg forbereder det aftenen før, samtidig med jeg smører madpakker - det tager under 2 minutter. ;)

Det skal du bruge: 
1 dl havregryn 
1 spsk. chiafrø
1 spsk. kokos krymmel
5-7 hakkede mandler
1 knivspids vaniliesukker 
1,5 dl mælk 

Frugtstykker til topping - hvad du har i frugtskålen. 

- Det hele røres sammen og stilles på køl natten over! Næste morgen skærer du frugt i små stykker og putter på. Så er det klar!
Glasset er et syltetøjsglas fra Fakta til ca. 25 kroner. Mange supermarkeder har fine og billige glas der kan lukke tæt.


Det er en go' og nem start på dagen, når der står en lækker skål klar og venter :)

- Hvad spiser I mon til morgenmad?


Happy midweek, søde mennesker <3
Follow from Facebook / Bloglovin' / Instagram  

4 kommentarer:

 1. God morgen- ja, lækkert ser det ud, dit lille morgen-arrangement. Men jeg får jo også øje på den fine kop, Arabia hedder den vist - vi havde den slags kopper i vores dejlige sommerhus på Årø! Det giver gode minder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sjovt det har jeg ikke tænkt over. Jeg har to af dem på hylden og jeg bruger dem tit - jeg synes de er så flotte i den mørke farve.
   Du må prøve grøden, jeg er sikker på der også kan blandes lidt Husk i også - det smager godt! ;)

   Slet
 2. Lækker med et alternativ til overnights med kokosmælk - det er jeg aldrig rigtig blevet fan af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig Marina - kokosmælken bliver hurtigt for meget. Man kan selvfølgelig blive træt af det meste, hvis man spiser det hver dag, men jeg synes ret godt om den her grød. Jeg har eksperimenteret med forskelligt knas og topping - og den her yndlings! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...