lørdag den 20. februar 2016

SMAGFULD FROKOST AF BULGURSALAT OG STEGTE REJESPYD!


Godmorgen til jer og til en halv-grå lørdag i natbukser og med kaf'. Jeg har pakket en dyne omkring mig, og nu fundet en lækker opskrift frem, som jeg gerne vil dele med jer.
Det er en tyrkisk opskrift jeg har fået af min veninde - Smagfuld bulgursalat! Billederne er et par dage gamle, men jeg lavede faktisk en ny portion i går aftes, fordi det er nemt og smager himmelsk. Som I ved, er jeg kæmpe fan af sundt mad der er nemt at lave ( aren't we all!? ;) ) - Jeg har før skrevet lidt om yndlings-frokost der er nemt at lave, og her er altså en opskrift mere til samlingen!

Bulgursalat og stegte rejespyd - HAPS!


Det skal du bruge: 
Fin Bulgur 3dl
Forårsløg 4-6stk
5-6 tomater på stilk
Dild 
Persille
Citron 
salt

1/2 dl solsikke olie 
1 dåse tomatpure

Sådan gør du: 
Bulguren koges som anvist på pakken og køles af.
Imens snittes forårsløg, dild, persille og tomater. 
Varm olie og tomatpure i en kasserolle, når det er stegt sammen skal det blandes med bulguren og røres godt rundt. 
Når det igen er afkølet blandes det sammen med den snittede blanding. 
Tilsæt til sidst saften fra en halv citron og lidt salt.

Sådan - salaten er klar til servering! ;) 


På spydene har jeg rejer, mango og tomat der er penslet med lidt olie og har været i ovnen - Jeg laver tit spyd i ovnen med det vi lige har i køleskabet. Det er nemt og passer sig selv! :) Det kunne også være kyllingestykker eller andet kød. 

Salaten er perfekt til madpakken og som sidedish til aftensmaden. Til den portion jeg lavede i går, fik vi hjemmelavet humus og frikadeller til. Lov mig I laver salaten - jeg ved I vil gentage det! ;) 


Velbekomme og dejlig lørdag til jer! <3 
Follow from Facebook / Bloglovin'  / Instagram

4 kommentarer:

 1. Uhm, det ser supergodt ud - og ingen "farlige" krydderier. Skal prøves, når jeg er på højkant igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smager bare så godt - til portionen jeg lavede forleden skiftede jeg de fine bulgur ud med hvedekerner, fordi vi havde dem i skuffen - det smager også rigtig godt, men bliver mere groft. Glæder mig til at høre hvad du synes ;)

   Slet
 2. Uhm en skøn frokost du der har lavet :-)
  Du har ret vejret er lidt kedeligt gråt i gråt, så det er at inde hygge.
  God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak Maria, det er en super go' frokost opskrift. Håber du får en dejlig uge <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...