søndag den 7. februar 2016

STORE BRILLER, BLOGGER-POSE OG EN LÆBEFARVET JAKKE!

I sidste uge var jeg til modemesse i KBH - for at se nærmere på efterår/vinter 2016 kollektioner hos de mange danske og skandinaviske brands. Det er en sæson, jeg selv har afsluttet på tegnebrættet, og derfor er det spændende, at tage på messe og se de mange tendenser. Hvis I vil læse lidt mere om mit arbejde, har jeg skrevet lidt om det her. 
Jeg fik desværre ikke tid til at tage billeder på messen - men her er i stedet et par billeder af en jakke, som jeg har villet vise jer i noget tid! Jeg købte den i Kina for længe siden, og har derfor ikke et link til den, men lige præcis den her mørke "læbefarve" kommer til at præge modebilledet i løbet af året. Vi kommer til at se den på skjorter, jakker, trøjer og kjoler, den er allerede ved at finde vej ud i butikkerne - Jeg er vild med den! 

- Det er ikke mange outfit billeder jeg har sendt ud på det seneste - jeg har ellers så mange ting, jeg gerne vil vise jer. Jeg håber, forårets lyse timer vil give mulighed for flere billeder til inspiration!

Go' tirsdag derude - jeg er i London og vil ud og have mig en kaf' og en croissant, inden det går løs med arbejde! 

Klem <3 
Follow from Facebook / Bloglovin'  / Instagram


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Du er så pissesød Malene - skal vi ikke snart ses?

   Slet
 2. Hov Mille, jeg så lige, at jeg er på din blogroll! Tak <3

  Du er så cool :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selvfølgelig kære lisbeth - du har så fine billeder og ord - jeg vil sætte mig en dag og få opdateret roll'en - der er så mange fine blogs der ikke er derpå - men som skal på - det er vigtigt med masser af blog-love :) Go' weekend til dig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...