torsdag den 22. oktober 2015

HOLIDAY KIT!


Godmorgen! 
I dag smager kaffen lidt mere rund og god ( og der er kage fra Tanken :D ) - Jeg er nemlig vågnet op til to skønne fridage. Min veninde har sovet her i nat, og i dag kører vi ud i det blå - Det er så tiltrængt med venindetid og ja, "Mille-tid" - Jeg har glædet mig! 

Måske kan I huske vores eventyr sidste år, hvor vi besøgte både Kolding og Vejle - Vi overnattede i et smukt lille kapel der var oplyst af stearinlys om aftenen, og om dagen stod det klart med en smuk glasfacade!? 
Vores tur i dag er ikke helt fastlagt - Kun vores hotel er booket - Det blev Comwell i Vejle, fordi det sted bare gør godt! - Vi har talt om at dreje hjulene mod Odense og gå lidt rundt i gaderne - men vi ser, hvor vi ender. Vi er begge jægere af genbrugsguld, kultur og natur, vilde med små skæve butikker og GO' mad og kaffe... :) 

- Altså hvis I måske lige har en ide til et hyggeligt sted i Midtjylland og/eller Fyn så skriv gerne en hurtig kommentar! :) - Nu vil jeg pakke tandbørsten,

 Go' dag til jer <3


4 kommentarer:

 1. Jeg er fuld af beundring og misundelse over at I tager jer tiden til at pleje og dyrke jeres venskab på den måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Malene - det stornydes også og vi havde bare den bedste tur - egentlig burde vi gøre det lidt oftere - dagene giver kæmpe overskud på energikontoen. <3

   Slet
 2. Sikke dejlige billeder du har lagt op. Det kapel gad jeg godt besøge, hvor ligger det?
  Comwell i Vejle er skønt, det å I nyde.
  Har I prøvet de forskellige slotte og Herregårde på Fyn, det er altså perfekt og i smukke rammer, I skal blot holde øje med når de kører med gode tilbud :-)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria - tak for din søde hilsen - billederne er fra Kolding - hvor jeg tog hen sidste å med min veninde. Comwell var fantastisk igen i år - det er mit 3 besøg der - men ikke det sidste - det er balsam for sjælen! Tak for dit tip med slotte og herregårde - det ville vi faktisk også gerne, men alt jeg fandt var desværre i den lidt høje prisende - hvis du en dag tilfældigt falder over et godt bud, må du MEGET gerne sende det videre - jeg ved nemlig ikke helt hvor jeg skal lede..:) Håber du har nydt weekenden og lidt efterårssol, kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...