søndag den 25. oktober 2015

UGENS BILLEDPOESI OG EN HELDIG VINDER!


Ugen og mine to fridage fløj selvfølgelig af sted - Jeg er tilbage fra et par fine dage med min søde veninde. Vi tog af sted ud i det blå, besøgte en håndfuld genbrugsbutikker, og fyldte et par poser med gyldne skatte. Til aften tog vi på en cafe i Vejle - vi spiste lakseportioner med stegte grøntsagter til, og bagefter kørte vi til Comwell, hvor vi tilbragte aftenen i en udendørs spa, omfavnet af mørke og efteråret der blæste i trækronerne. - Boblebad, rødvin og venindetid, arh hvor var det bare tiltrængt! 


Resten af weekenden har jeg brugt på at rydde op og ud af skabe og skuffer - mest for at få plads til et par nye tallerkener og kopper. Hector hjalp med at pille små prismærker af, og han syntes det næsten var ligesom juleaften, jeg var enig! :)
- Et lille tip er at besøge loppemarkeder og genbrugsbutikker i mindre byer - De fleste ting koster ofte mellem 2-10 kroner. - Jeg fandt b.l.a. et par lækre keramikkrukker til vitaminer og en smuk blå kande. 


I ugen der gik besøgte jeg også Gai + Lisva og blev præsenteret for deres bløde og lækre vinterkollektion - Et besøg I skal høre meget mere om - jeg blev nemlig tryllebundet af deres historie, koncept og gennemførte butik i latinerkvarteret. Mit kamera er fyldt med varme billeder derfra - jeg glæder mig til at vise jer mere. 


Det bankede også på min dør - det var posten med en dejlig hilsen i favnen - "Skønne salater og vidunderligt tilbehør" af den fineste Emma Martiny. Jeg har bladret i de farverige sider, og ser frem til at prøve opskrifterne på efterårssalater, rødbedefritter, appelsin-carpaccio og meget mere. Jeg giver en anmeldelse af bogen, når jeg har dykket lidt mere i de mange smukke sider. 

    
Så er det i dag den lækre frynse-taske fra Depeche skal sendes af sted til en heldig læser - Vinderen er trukket tilfældigt via Random org - Det blev : Anne Thorstensen 
- Stort tillykke - vinderen får direkte besked - TAK fordi I ville være med og selvfølgelig stort tak til Depeche!

Kære jer, håber I går en fin uge i møde <3
4 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækker ting du har fået samlet dig der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - du har måske også et hjerte der banker for keramik? Min veninde og jeg fandt så mange fine sager og det kostede næsten gratis :) Go aften til dig, klem

   Slet
 2. woouuu hvor er den altså smuk den skjorte fra Gai og Lisva! du kommer til at ligne en gudinde med den på <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er den sødeste <3 Vi skal snart have hinanden under armen og en kaffe i den anden og rundt i byen - Så skal vi forbi butikken!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...