tirsdag den 27. oktober 2015

AUTUMN WANTS!

No1  /  No2  /  No3  /  No4


Lige en lille oversigt af efterårs-lækkerier, de fineste sager - jeg ønsker mig det hele!

- Jeg har fundet billederne via min lille-bitte telefon FORDI - I sidste uge, viste det sig, med "skræk og rædsel", at jeg åbenbart havde glemt at betale en Stofa-regning, som ellers plejer at køre via pbs, så hvad der er sket, forstår jeg ikke. Mere skørt er det dog, at jeg aldrig modtager en rykker, og derfor ikke aner der er noget på færde, før Stofa i nattens mulm og mørke, sender en lille usynlig mand ud, der lukker både tv og net. - Måske han var der i dagtimerne, men han glemte at lægge en lille seddel til mig. Da jeg senere skal finde et afsnit Ninjago til Hector, viser tv'et bare sne og atter sne... 
- Stakkels "Stofa-Linda" får frustrerede mig i røret ( og Hector der hulker i baggrunden). Men uanset hvad der er sket, lige meget hjælper det - Ledningen er klippet over og dommen er 10 dage uden tv og net!! Såååe...

- Det første "Ninjago-chok" skulle lige lægge sig, men siden har vi læst både "gummi Tarzan" og " Otto er et næsehorn" og især Gummi Tarzan fik Hector til at sprutte af grin!
- Når jeg lige mærker efter, savner jeg ikke at se tv, men... jeg SAVNER ALTSÅ NET! 

- Godt jeg har min lille lommecomputer, der kan dele lidt net - Jeg er vild med den grønne cupro-kjole og den lille vingeørering, åh suk!  

Håber I har en fin uge <3 
6 kommentarer:

 1. Fy føj et lækkert look, læder, flaskegrøn og guld er jo mine favoritter - og mig, der er den mindst modeinteresserede jeg kender, tager derfor mig selv i at kommentere på et outfit indlæg :D
  Så fedt!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi hvor er du bare sød og skøn Anne - den lille ørering står også højt på ønskelisten - den er så fin!! Håber du har haft en dejlig weekend - her har den stået på hele to fester ( hvis en halloween aften med Hector tæller som en fest!? ) :D Go uge til dig <3

   Slet
 2. Uha dog, sikke en skrækkelig historie, du her beretter om! Håber dog, I snart igen kan se tv og andet. Man tror jo straks, tv-et er kaput !!!- Men bortset fra det, er det fine ting, du udstiller!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ha ha - så bliver man sat på prøve, hvor afhængig man egentlig er af tv og net - men det går nu stadig okay fint uden! :) Go søndag til jer

   Slet
 3. Ja, tænk det kan ske ikke. i et samfund hvor vi har usynlige små mænd i vores banker, der betaler regningen og så har de glemt det. Håber ikke Hector får traumer. Han kan fortælle sine børn engang om dengang, hans mor måtte læse i en papirbog fordi "alteret" ikke virkede. He he er nu sikker på han vil huske det som noget dejligt. Jeg husker selv dengang ude på landet, når der var tordenvejr, så måtte vi ikke se tv, for tænk hvis lynet slog ned i den sort - hvides stue antenne, så måtte vi også læse bøger og spille ludo. Det var faktisk Hyggeligt. Er fuldstændig dårlig med den grønne kjole... Nåhåhå den er fin. Tak for en virkelig historie. Dejligt du deler dit hverdagsliv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk det er en rigtig go ide at give thomas, min bankmand skylden - alle andre end mig, for Hector er ret træt af at må undvære et ninjago afsnit! ( godt han ikke er 15, så var hans verden nok gået under!!!) - Din hilsen fik mig til at grine, tak for den - go aften til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...