fredag den 30. oktober 2015

VIL DU MED UD TIL EN DRINK I AFTEN?


OKAY - jeg skulle have skrevet det her meget tidligere - Men vil I med ud I aften???
- Sådan en meget spontan drinks-date med mig og resten af Fashion Unit!?
 - Der er nemlig fest på Hornsleth bar og der er både kager, sushi og fri bar i en time. Jeg har villet spørge jer hver dag i den her uge, men det har været sådan en uge, med arbejde, hurtig-nem aftensmad, trummerum og hvor jeg seriøst næsten er faldet i søvn hver dag kl 19, når jeg puttede Hector - jep story of my life!

Nå, men nu lægger jeg neglelak og skåler lidt med mig selv - jeg glæder mig til at komme ud i byen! ;)

Hvis I nu sidder og tænker "why not!?" - så hop lige ind på facebook invitationen og tryk tilmeld lige HER 
( Så har du fri entre ;) ) 

Jeg håber vi ses, det kunne virkelig være hyggeligt! - Og ellers må I have en dejlig weekend <3 

2 kommentarer:

 1. Hej Mille,
  Lige et spørgsmål til dit billede: ved du tilfældigvis hvad det er for et glas på billede - altså navnet på producenten, modellen 6 år eller lignende? Glasset ligner meget de vinglas jeg samler på, hvor jeg over de sidste 6 år kun har været heldig at falde over 8 glas, men altså søger med lys og lygte :)
  Krydser fingre for at du ved mere om dem end jeg :)
  Kh Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke
   - Hyggeligt med en hilsen fra dig - åh, men jeg kan desværre ikke hjælpe :( Jeg fandt glassene i en genbrugsbutik og fik dem til 10 kroner stykket - jeg er helt pjattet med farvet glas, - biledet viser slet ikke hvor flotte de er. Hvis du finder svaret må du gerne give en melding og kan man få dem i vinglas også!? - jeg kunne også godt gå hen og blive en samler af dem tror jeg :)

   Go' uge til dig <3 Kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...