lørdag den 31. oktober 2015

FU-FEST I BLODBAREN!


Lørdag og med en anelse hovedpine efter festen i går, men det var bare drøn-hyggeligt! Jeg mødte ind til skøn energi, gratis drinks, doughnuts og sushi i blodbaren ved Hornsleth bar. - Jeg må blankt erkende, jeg ikke har været der siden dengang det hed Social Club, hvor jeg har danset både torsdag, fredag og lørdag og haft lange usammenhængende samtaler med mine veninder. Men nu ser det en hel del anderledes ud, der løber blod ned af væggene og indretningen er gennemført rustik - Et fedt sted!Det er en fest i sig selv, at være sammen med det fine Fashion Unit crew - og jeg fik mødt en masse nye mennesker - b.l.a søde Mia, der tog de fine billeder til festen - så hyggeligt! 

I dag skal jeg vist gå en lang tur med Hector - lige nu sover han en lur. Inden han lagde sig til at sove sagde han - " Mor!! Husk nu vi skal holde halloween fest senere, for det er jo halloween i dag!".. - Jeg ved ikke helt, om han også forventer der løber blod ned af væggene her, men satser på et fad med konfekt og et lagen med to huller, forhåbentlig er en go' halloweenfest, når man er 3 år! 

-Hvis et par udklædte, ikke alt for uhyggelige halloween-typer, kunne svinge her forbi senere og få en håndfuld konfekt og en appelsin ( er det stadig en go' rasle-fangst eller skal der mobilepay til!? :D) Så er jeg sikker på Hectors fest er redet! 

- Hvad med jer - holder I halloween derude?


Go' lørdag til jer <32 kommentarer:

  1. wauw hvor ser du godt ud!!! ville gerne have set dig lave ormen ano nu <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Du er sød <3 Og jeg smiler stort af din hilsen - De gode fester på Social Club med store drinks, orme-dans og det hele - sådan følelsen af i går og så alligevel SÅ længe siden!!! :D

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...