søndag den 1. november 2015

TRICK OR TREAT!


Jeg har aldrig været med til at fejre Halloween - men Hector var som sagt fast besluttet på, at ham og jeg skulle holde en fest i går! - Så efter den værste træthed lettede, tog vi i Netto efter Halloween-bum, eller slik om man vil! ;) 
- Vi pyntede op med lidt toiletpapir og to dukkearme til at holde fadet med snold. Jeg fandt masker frem, og H trippede rundt om sig selv af bare spænding - Tænk nu hvis der kom nogen og bankede på!
- Men når man bor på en trafikeret vej, er det begrænset, hvor mange små vampyrer der løber rundt i mørket, og det viste sig at være tilfældet - der kom nemlig ingen! 
- Hector ventede og ventede og tog sin maske af og på.. - Han kiggede ud af vinduet og begyndte til sidst, med en let grådet stemme, at overbevise sig selv :
- " Men det kan jo os' godt være der slet ik' kommer nogen mor, så må man jo bare spise slikket selv...!"
AV!! - Jeg kan allerede nu mærke, at hvis der er piger der brænder ham af om 15 års tid, kommer min mave til at snøre sig pænt meget sammen. Jeg skrev sms'er rundt til alle i området, og fik heldigvis to søde fyre til at køre forbi os og råbe "trick or treat!"
- Hector stod helt paralyseret i døren og talte i enstavelsesord - men da døren blev lukket, var han mere kæk :
- "Se mor!! - Jeg sagde jo der ville komme nogen!!!" :) 

Det endte altså med at blive en go' fest! - Efter han var puttet, kravlede jeg ned i sofaen og gnaskede halloween-rester - det er jo nemlig sådan, at når der ikke rigtig kommer nogen, så må man bare spise det selv... ! ;)  
10 kommentarer:

 1. Åh den lille fyr. Fuld af forventning. Hvis der ikke havde været så pokkers langt, så havde jeg ringet på døren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Malene - du kan tro jeg også var desperat -jeg sagde til ham, at vi jo havde en fest selv - hvortil han svarede " Mor, når der ikke kommer gæster, kan man ikke kalde det en fest"!!! - Hvor gammel sagde du lige igen du er?? :D Alle de skuffelser han kommer til at opleve, kommer jeg også til at mærke :)
   Go dag til dig, kram

   Slet
 2. Så herlige bilder, og så fin liten gutt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak June - så fandt jeg også ind til dit fine sted! ;)

   Slet
 3. Hvor ser I fine og farlige ud <3 Lyder som om I havde den gode fest (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak Kit - det endte godt det hele :) Go dag til dig

   Slet
 4. Hectors moster regnede på hvor langt tid det ville tage at køre fra kbh til Århus for at råbe trick or treat, men måtte opgive, for hovedregningen sagde at det skønne lille "monster" ville sove, når jeg dukkede frem. Næste år må du love at have inviteret på forhånd. Det ser dog ud til at det alligevel blev en fest, selvom der ikke kom så mange gæster.
  Kh Hectors moster.
  PS. PS. PS. Om 15 år er der sikkert sket en udvikling på det trafikale område så det kun tager kort tid, at køre strækningen, så der kommer jeg hurtigt frem, hvis du skal have hjælp til de at takle et knust drengehjerte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler af din besked - hvis moster havde banket på havde vi vist begge tudet af glæde - men det gik det hele og et par kapitler Orla Frøsnapper lukkede festen til sidst! ;)

   Slet
 5. åhh sødeste lille H. Jeg sad desværre og ventede og ventede i lufthavnen! ville ønske at jeg havde tænkt på at "tricker or treat" på skype :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ved jeg - jeg skrev heller ikke til dig - fordi jeg ved du ville være sød og køre hele vejen, men du skulle nyde bare at komme HJEM - glæder mig til at ses snart!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...