onsdag den 4. november 2015

DEN DAG DER FALDT EN APPELSIN NED I MIN TURBAN!


Godmorgen <3 
Inden jeg drøner af sted på arbejde, vil jeg lige fortælle om en dag i sidste uge, hvor der faldt en appelsin, faktisk en hel pose blandet frugt direkte ned i min turban. Nu sidder I nok og tænker, at Malene Birger måske ringede til mig, fordi hun gerne ville bruge mine streger ( :D ) Eller at jeg måske vandt en bounty- rejse med alt betalt - Så er jeg nok nødt til at skuffe jer lidt - Men appelsinens saft var alligevel sød som bare pokker.

- I sidste uge tog jeg nemlig et lille smut ned i byen for at mødes med min veninde - Det havde været en lang dag, faktisk en lang uge - og vi skulle bare lige drikke en hurtig kaf' og gik derefter en kort tur i byen. 
Vi tog forbi & Other Stories - hvor jeg havde set et par smukke sko. Jeg skulle ikke købe dem, bare lige kigge, røre og sukke lidt.. 

Se mere til de fine sko her 

Hvad skete der så!? - Min veninde og jeg krammede farvel, og jeg fór af sted for at handle til køleskabet. Jeg stoppede kort op ved en vintage butik på torvet. Jeg er gået forbi et par gange uden for åbningstid og presset snuden flad mod ruden, for at kigge på vintagekjoler med historier omkring. Jeg gik ind ad den store tunge dør - til lyden af jazzmusik og knitrende kjoler. Og lige der fremme på hylden, stod de... Mine sko - vintageskoene, som en anden har danset i engang i 40'erne - De samme sko, som jeg netop havde set og sukket over. - Faktisk var de her finere med små mønsterhuller, og som selveste askepot gled min fod heldigvis direkte i. Se dem lige!


Er de ikke skønne? - De kostede under det halve af dem jeg havde set, er uden skrammer og har historie med sig - jeg smilede, da jeg gik hjem med dem i en papirspose under armen. 

Butikken hedder Vintage Divine og I kan se flere fine ting lige her - Jeg må forbi en dag og kigge lidt mere på de mange smukke bøjler. Faktisk talte jeg med Mette Marie, der har butikken, om også at tage forbi med min kamera en dag. 

Nu venter jeg på den rigtige anledning til at lufte skoene - måske til en kjole eller bare sammen med jeans og en t-shirt!;)- Hvor heldig kan man lige være!? - Kender I ikke den følelse, hvor noget næsten virker som skæbnen mere end tilfældighed!? :) 


Go' dag til jer, nu drøner jeg ud i den!

7 kommentarer:

 1. Øj, du er heldig - lavede samme type indlæg i forrige uge, hvor en vinterjakke i genbrug, blev min lykke!
  Lækkert lykkekøb Mille!

  www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde du - jeg forstår det ikke - jeg følger troligt med hos jer og har netop været inde og lede igen - for at finde din jakke - men jeg kan ikke finde den - Men hurra for second hand til os begge!!:D - så dejligt når andre deler den samme passion og kan sætte sig ind i glæden over et skønt fund! :) Go weekend lige om hjørnet <3

   Slet
 2. Skønt køb! Og det er jo lige netop den der lykkefølelse genbrug kan, når man helt uventet falder over en skat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Tak Kristina og ved du hvad - for et par dage siden gennemgik min veninde og jeg din liste over genbrugsbutikker i Odense - Men da dagen kom, hvor vi skulle af sted blev vi alligevel enige om at blive ved trekanten Vejle, Kolding Frederica. Odense-listen har vi til gode - men den er gennemført og vi glæder os! ;)
   Go weekend når du kommer dertil <3

   Slet
 3. de er vildt smukke Mille. Må stadig bare konstatere at & Other Stories er min nye yndlings butik (af almindelige ikke genbrugsbutikker). Og den brokadekjole du viser er simpelthen så smuk, at jeg ville ønske at nogen snart skulle giftes ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til du skal se dem - virkelig et kup! Og JA brokadekjolen er SÅ smuk - MEN desværre er farven meget flottere på billederne end i virkeligheden - Da jeg så den derinde blev jeg lidt skuffet... Go aften søde du <3

   Slet
 4. De er smukke. Og bedst af alt så er de gået til ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...