tirsdag den 20. oktober 2015

ROCK-MAMA-ROCK!


Jeg trak lige vejret dybt da jeg fandt de her skindbukser.. Okay...bum bum...Vil jeg få dem brugt!? - Men min indre Rock-Mama skreg altså på sådan et par! 

- Gennem gymnasietiden var jeg venner med en flok seje musiker-drenge, og under en bytur blev vi enige om, at danne et band med alt det bedste fra Sanne Salomonsen - Vi hed "Sanne Jam", og havde et fantastisk repertoire af Voodoo, Den jeg elsker, Den lille løgn, Efter festen og mange flere. Jeg havde sunget i forskellige små bands, men at give den gas med en håndfuld af de dygtigste musikere i byen, var VIRKELIG FEDT. - Jeg er vild med dansk musik og danske tekster - og selvom ingen kan nå "the-real-deal-rock-mama-Sanne" til sokkeholderne - så var der fest, når "Sanne Jam" gik på scenen! 

- Al nervøsitet og generthed forsvandt fuldstændigt når jeg stod der med bandet - Stemningen var helt magisk, bare tanken giver mig sommerfugle og festfornemmelse i maven! :)


Jeg savner at spille musik, rigtig meget - At synge på et lidt højere plan end "Åh Abe" og "Her er en glad lille cowboy" sammen med Hector. ;) - Men jeg har måttet indse, at jeg ikke kan nå det hele, og stemmen er desværre heller ikke holdt ordentligt ved lige. 

Da jeg hoppede i bukserne forleden, kom alle minderne dog tilbage, og jeg gik egentlig bare og ventede på, at en fest-glad og halvfuld gut skulle slingre forbi mig og sige - " Cha'men.. er deet ikk' "Sju'Sanne" Salomonsen!??" :D

Jumper: Vintage  / / Pants: Moss Copenhagen  // Scarf: & Other Stories  // Shoes: Nike 

- Rock-Mama-Rock - Jeg håber ugen er go' ved jer <3
11 kommentarer:

 1. De er godt nok lækre! Godt køb! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også blevet rigtig glad for dem - især sammen med en trøje, men tænker de sammen med et par stilletter også er fine til en bytur :) Go dag til dig!

   Slet
 2. Svar
  1. rødme rødme - så fik mille-mor da lige et par læderbukser :D

   Slet
 3. Så fin du er -- og det der Sanne-Jam var jo SUPERGODT!!! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK <3 Ja det er ret hyggeligt at tænke tilbage på, det var en fest - knus tilbage

   Slet
 4. Du rocker de bukser, Mille.
  Jeg er ikke nær så modig, men jeg er kommet så langt, at jeg brændende ønsker mig en kort lædernederdel. Jeg skal bare lige finde den rette model. Måske du har tips?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød - TAK Malene - jeg ønsker mig også en lædernederdel - og leder også efter den rigtige model ( og pris) - så vi må holde hinanden opdateret - faktisk har jeg blødt læder liggende til det samme - der har bare ikke været tid til projektet - Hvis det bliver godt - må vi finde læder til dig også, så kan jeg sy din sag mens du sidder og underholder!! ;) Go' uge til dig <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...