søndag den 18. oktober 2015

5 MÅDER AT FÅ EFTERÅRET IND I DIT HJEM!


Vi holder weekend uden planer - Hector og jeg har besøgt min veninde og hendes søde familie - Vi er blevet hygget om med pølsehorn og kanelsnegle. Nu sover han en lur, og imens har jeg taget lidt billeder herhjemmefra. Jeg er vild med efteråret, og her er et par enkle ideer til, hvordan man kan invitere efteråret med indenfor. 

1 - Sengetøj i støvede farver
Jeg har syet sengetøj i en støvet gammelrosa nuance - Stoffet købte jeg i Stof og Stil. Nu, hvor det er koldt og mørkt ude, kan jeg godt lide at skifte det hvide sengetøj ud med mere mørke toner - Det får dynen til at virke endnu mere "vamset" og tung.  

2 - Et roligt lys
Til efterårsaftener hører et roligt lys, tæpper og en god bog. Jeg har købt store glødepærer i Søstrene Grene - Jeg har sat en lille justeringsknap på lampen, så pærerne kan justeres i lysstyrken. Pærerne er flotte og lyset er fint. 

3 - Efterårsgrene
Grene med små røde bær er obligatorisk i efteråret :) - Det samme gælder i øvrigt stearinlys og snack-skåle med refill effekt. - På billedet er det mandariner, men jeg vil klart foreslå chokoladestykker :D 
Grenene behøver ikke koste en bondegård ved blomsterhandleren - Jeg fandt mine i en vejkant- de er måske ikke helt harmoniske, men pynter fint.  

4 - Farvede blade
De farvede blade ligger overalt og er udtryksfulde og fine lige nu. Man kan eventuelt lægge et mandala og fotografere det, måske printe billederne til væggen eller til postkort - Man kan også vælge de fineste blade fra og sætte dem i ramme. Det holder måske ikke en hel sæson, men for en tid danser efteråret på væggen.

5 - Keramik, træ og stentøj
Hylderne behøver, efter min mening, ikke stå snorlige - jeg elsker at besøge hjem, hvor øjnene fanger små særligt udvalgte ting. Til efteråret hører keramik, træ og stentøj - Man kan eventuelt tage forbi den lokale genbrugsbutik og se, hvad udvalget er af kopper, fade og skåle. Mit hjerte pumper altid lidt hurtigere, hvis noget er håndlavet, og glasuren eventuelt er løbet lidt. 

Håber I nyder weekenden - Go' søndag derude <3 

- Husk I kan vinde en lækker Depeche taske med frynser lige her

6 kommentarer:

 1. Jeg er vild med det hele Mille. Du har så lækker indretningsstil!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Cecilie - tak <3 Simpelthen så dejligt du ind imellem lægger en hilsen her, det betyder mere end du ved! Håber I har en dejlig uge - jeg har to fridage i vente, og skal på tur med min veninde - det ser jeg frem til :)klem

   Slet
 2. Skønne billeder, det virkelig lækkert sengetøj du har fået lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan - jeg undersøgte lige markedet om det prismæssigt kunne betale sig - sytiden var nemlig ikke den værste - med kaffe og podcast har man hurtigt syet sengetøj - og det kunne det. Farven kunne jeg ikke finde andre steder - det næste projekt bliver et gråt sæt tror jeg :) Go' aften til dig, kh mille

   Slet
 3. Hahaha, snack-skåle med refill-effekt :) - hvor køber man dem?! ;)
  Fed stil - og jeg skal da vidst ud i haven og have lidt blade med ind, det ser så fint ud :)
  KH Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Trine - det kan godt være det kun er vores skåle der har den effekt - jeg må skille mig af med dem, for mine hofters skyld!!! :D :D Håber du har en skøn uge <3 Kh Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...