lørdag den 2. januar 2021

GODT NYTÅR - 2020 I BRED FARVEPALETTE!


~ Et år med nærvær og eventyr hjemme i fineste DK ~

Lidt farveglimt fra året, hvor afstand, pandemi og bekymringer har haft et fast greb i os alle. Jeg forsøger, at fokusere på de varme og søde stunder og ser fremad mod et år med nye eventyr. Jeg bliver glad, når jeg swiper ned af årets farver, og bliver mindet om strandture, bål i haven, candyfloss-skyer, kys, sommerfugle i maven, sushibidder, camping i indkørslen og køreture rundt i fineste DK. Jeg håber og tror på, at alt det her virus-circus får os tættere på hinanden.

Nytårsaften delte jeg kransekage og bobler med min søde veninde, og under den bragende farvehimmel sendte vi ønsker af sted til det nye år, huskede I også at ønske? 

Jeg håber, I kom godt ind i det - Godt nytår og en dejlig weekend til jer 


~ Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain - Vivian Greene ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


2 kommentarer:

 1. Så mange smukke og farverige lykkeglimt. Jeg er grundglad for at være en del af de minder.
  Godt nytår til Styrmand og Landkrabbe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår søde Malene - jeg HÅBER, vi snart kan åbne op - så skal vi have os et snarligt kryds og skabe nye minder til det her år også, ik!? Det glæder jeg mig meget til!<3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...