tirsdag den 24. november 2020

SAMOSA FRA "GRØN AFTENSMAD" - EN KOGEBOG AF VALDEMARSRO!

~ "Grøn Aftensmad" - En kogebog af Valdemarsro - Trykt ved Politikens forlag ~

Bogen har jeg modtaget som en gave - (REKLAME) 
Billeder og ord er altid mine egne. 

I sidste uge landede "Grøn Aftensmad" i min postkasse, en ny kogebog fra Ann-Christine, der driver universet Valdemarsro. Jeg har også hendes første udgivelse "Aftensmad", det er en bog, jeg ofte bruger i mit køkken. Jeg har mødt Ann-Christine et par gange, og selv om det kun har været kort, har vores snakke altid været hyggelige. Hun er meget jordnær, sød og helt ligetil - det synes jeg afspejler sig i begge bøger. 

Jeg har brugt et par dage på at bladre i de mange flotte billeder og skimme hver enkelt opskrift. Bogen er 365 sider og rummer ca 180 forskellige opskrifter, der passer til diverse sæsoner. Alsidige retter af b.l.a. salater, sammenkogte retter, pasta, supper, dyppelse som hummus, kryddersmør og dressing - og til slut forskellige lækre madbrød. Opskrifter, der kan stå alene eller bruges som sidekick til andre retter.  

I weekenden lavede vi Samosa med fyld af blomkål, kartofler og krydderier. 

~ Små Samosa trekanter klar til at komme i ovnen ~
 
Det passede med, da Hector kom fra fodbold, kom de sprøde og gyldne Samosa ud af ovnen. Jeg er overrasket over, hvor nemt det er at lave. 

Jeg bruger ofte nettet til at samle inspiration og finde opskrifter. Men det er dejligt med en fysisk bog i køkkenet. I "Grøn Aftensmad" er der også et indeks med opskrifter inddelt efter råvarer, hvilket gør, man kan slå op efter, hvad man har i køleskabet. 
Det er en bog, der taler meget til mig, der gerne vil have masser af grønt i min hverdag, og altid er på udkig efter nye smagessammensætninger og opskrifter, der er til at gå til. 

I kan læse mere om Grøn Aftensmad lige HER 
Opskriften på Samosa finder i lige HER

  


~ Samosa og hygge i vores lillebitte køkken ~


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Helt enig - det er en virkelig god bog. De to Valdemarsro-kogebøger ligger fast på bordet, når vi laver madplan om søndagen.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...