mandag den 7. oktober 2019

SÆSON FOR KREATID!

~ Mit seneste DIY-projekt - Ny yndlingstaske ~


I takt med bladene falder af træerne og det bliver koldere og mørkere, stiger min trang til indehygge med små og store kreaprojekter.  ( Det samme gælder også trangen til bløde kanelsnurrer og kaffe med tyk mælkeskum, men det er et sidespor.. ;)  )

Jeg fik lyst til at vise jer lædertasken, da det er mit seneste kreaprojekt. Jeg har vist lidt glimt af den på Instagram, den har allerede fået lidt patina og er blevet mørkere i farven. 
Siden jeg var på læderworkshop i Randers , har jeg lavet forskellige projekter i form af små boxe og bogomslag i læder. Tasken lavede jeg i sommerferien, når Hector var puttet og natten endnu ung. Jeg er blevet glad for den.


Nu skal jeg bare finde på lidt nyt at gå i kast med. Føler I også efteråret giver en boblende kreatrang? Hvad sysler I med derude?


- Først vil jeg starte med at sætte lidt fut i mit univers herinde, det er dejligt at være tilbage - Håber I har en skøn ny uge Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

5 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er du dygtig, Mille. Den er så fin. Og jeg ville ønske, at jeg kunne lave bogomslag, så jeg kunne passe bedre på mine bøger, når jeg er på tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marina <3 Jeg har også lavet et bogomslag og bruger det dagligt - det synes jeg du skal give dig i kast med - måske i efterårsferien!? ;) Det er et projekt der er ligetil og resultatet bliver du glad for!! Dejlig weekend til dig og familien, klem

   Slet
 2. Virkelig fin taske🙂 hos mig står den mest på strik strik og strik, men har også købt ind til at lave de fine hårspænder med mine piger, som du lavede og viste herinde engang i starten af året.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nanna, hyggeligt med en hilsen fra dig her. Er glad for at høre, I skal lege med spænder, man kan lave så meget med leret. Jeg er også igang med et strikkeprojekt, en trøje af alle mine rester, jeg ved bare ikke helt, om jeg bliver helt tilfreds med resultatet - kender du det!? :) Dejlig weekend til dig - klem Mille

   Slet
  2. Jep det kender jeg godt🙃 men altså prøver at sige til mig selv at det godt må se lidt hjemmelavet ud🙂

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...