onsdag den 11. september 2019

WALL OF SOUND - ÅRETS SENSOMMERFEST! (REKLAME)

~ Fanget i solen ~


I weekenden har jeg danset i armkrog med min søde veninde, med en kold fadøl i hånden og støvregn i vores lokker - billederne er fra to forrygende festivaldage der lå i tæt kinddans med facaden af Fænglet i Horsens. 

Fredagen bød på gummistøvler og strenge byger, men også et program, hvor særligt "Phlake", og "Den sorte skole" - fik mig til at glemme alt om sjaskvåde jeans og udtværet mascara.  

Lørdagen bød heldigvis på solskinsenergi - B.l.a. "Klumpen og Raske penge" fik alle til at danse rundt og rundt, "Jada" viste sin helt særlige pondus på popscenen, "Analogik" gav den gas og "Topgun" ankom i ægte stjernestil i en helikopter bag ved scenen. 
Min største festivaloplevelse var "The Savage Rose" - det gav gåsehud på armene, hvordan Anisette til stadighed formår at bringe hvert eneste nummer så meget sjæl, at man fornemmer det aldrig bliver sunget to gange ens. Hun er ægte på sin helt egen fineste måde.

Måske så I med på mit Instagram - Jeg var heldig, at være inviteret af festivalen til at gengive glimt ud i cyber-space af atmosfæren, koncerterne, maden og den generelle stemning på pladsen - uden den fornemme opgave, ville jeg uden at blinke tage af sted igen. Det hele var så gennemført! - I dag har jeg fået en skøn besked - det hele gentager sig til næste år, jeg har allerede sat et stort kryds i min kalender - vil I ikke med? Kig lige HER 


Jeg håber, I også danser lidt i regnen - dejlig dag til jer, 
~ Regnvejrsdans ♡ ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...