fredag den 19. juli 2019

SOMMERVISIT - HØBJERG GÅRD CAFE!

~ Hylder der bugner af specialiteter og økolækkerier ~


Mens mange jeg kender er drønet syd for grænsen, har Hector og jeg de sidste par dage, været på eventyr rundt på Djursland. Vejrappen på min telefon truede med skyer de fleste dage, men vi snød os udenom, og har suget D-vitaminer til os på både Grenå og Ebeltoft strand. 

Billederne er fra Høbjerg gård café, jeg fik lyst til at vise jer glimt derfra. Det er nemlig et virkelig fint og hyggeligt sted - jeg fik både bløde ostemadder og købte mig favnen fuld af lækre specialiteter.  


I dag spiller vi spil og hygger inde - dejlig weekend til jer!   


~ Pluk-selv blomster, planter, grøntsager og frugt - HAPS - til det hele!  ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...