lørdag den 12. oktober 2019

SÆBY GETAWAY!

~ Kaffe til lyden af havet tæt på ~


Godmorgen! Har I mon en efterårsferie i sigtekornet? - Jeg napper en uge mere i et travlt hamsterhjul af arbejde til en snarlig Kinatur. Til gengæld kigger jeg tilbage på de her Sæby-billeder med feriefølelse i maven. Min veninde og jeg hoppede i sidste uge i bilen mod en sommerhus-overnatning i Sæby med udsigt over havet. 
Vi spiste middag hos " Jacobs", gik langs vandet i knasende skaller, fik luft i kinderne, drak rødvin og delte fine snakke om alt og intet. 

Sådan en eventyrstur lader mine batterier fulde. Nu, hvor Hector er ved sin far hver anden uge, fylder jeg de andre uger med gode oplevelser. Jeg har egentlig altid prioriteret at tage på ture med mine nærmeste, både når jeg har været i forhold og nu, hvor jeg er single. Det er nemlig ofte på den slags ture, jeg føler mig sådan helt "fri og mig" - bare nyde Milletid. Jeg er taknemmelig for at have venner der også værdsætter de kryds i kalenderen. 

- Har I mon det samme behov og frihedsfølelse? - og sætter I også kryds uden jeres kæreste og børn? 

Blot en nysgerrig tanke.. Dejlig weekend til jer 
~ Loppefund og Sæby strand-souvenirs ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...