torsdag den 17. oktober 2019

GARTNERGÅRDEN!

~ Græskar, kål, planter og blomsterlækkerier ~


Siden min veninde introducerede mig for Gartnergården, har det været et favoritsted til optankning af grøntsager, frugt, specialiteter, blomster og planter. Jeg tager ofte forbi om fredagen efter arbejde og samler weekendlækkerier.  
Jeg fik lyst til at dele lidt billeder med jer derfra, for i dag tager tager Hector og jeg et smut forbi igen. Hvis I har efterårsferie i eller omkring Aarhus, er det blot et lille besøgs-tip til jer!  


~ Min veninde midt i grøntsagsparadiset ~


En fin lille cafe, en gård med kaffekroge, en stor butik og hyggelig atmosfærde - Gartnergården er en lille grøn perle i Aarhus!  

Vi er stadig i bløde bukser - Hector sidder med kasketten omvendt og tegner fodboldtegninger. Jeg napper lige en kop kaffe mere, og så skal vi ud på tur!

Dejlig dag til jer!
~ Den der efterårsfølelse  ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...