tirsdag den 31. december 2019

GODT NYTÅR!


En håndfuld glimt fra 2019 her på årets sidste dag. Hector spiller fodbold, jeg hører stille musik og ser tilbage på et år præget af fine, farverige stunder. Jeg har gået i takt med både Hector, mit arbejde og en hel masse dejlige mennesker. 

Der er allerede sat oplevelseskryds i min 2020 kalender, og da lyset bragede ind ad mine vinduer tidligere, var det lidt et tegn på alt det der venter os af nye eventyr. Jeg glæder mig! 

Jeg napper et år mere her i mit lille univers - Jeg håber, I stadig har lyst til at kigge forbi, det gør mig glad, mere end I ved! Jeg ønsker jer en dejlig og magisk aften med dem I holder af. Lige der når champagnen popper og det begynder at buldre, så lukker jeg altid lige øjnene - elsker det øjeblik! 

Pas på jer - vi ses på den anden side 


 ~♥ ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


1 kommentar:

  1. Det ice cream kina-foto og Hector-dude er jo lige til print på væg. Så cool altså! Jeg ønsker mig en kultur-tur med dig i 2020.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...