fredag den 10. maj 2019

ET FRISTED PÅ LANDET TÆT PÅ BYEN!

~ Sødhed i en solstråle ~

Forleden vendte jeg bilen mod rapsmarker, grønne trætoppe og idyl lidt uden for Vejle. Min søde veninde Mathilde har med sin kæreste købt det fineste landsted, som de er i gang med at bygge og forme til deres drømmested. 
Vi drak kaffe, fik hjemmebag og nyhentede æg fra hønsehuset - Sådan følelsen at være krammet af lavt og rart gear - både fordi de er de sødeste mennesker at være sammen med, men også af de stille og smukke natur-omgivelser - SÅ hyggeligt! 

Efter kaffe-refill tog vi en tur ind til Vejle. 10 minutters kørsel ad snoede veje og så var vi blandt fine butikker printede kjoler og perlepynt til håret. 

~ Torvedag i gaderne ~

Vi spiste krydrede fritter og salatbowler hos Tika Basa . Det er første gang jeg har sådan rigtigt har været rundt i Vejle - Det var var en hyggelig dag - både på landet og i byen. 


I weekenden kommer Mathilde og besøger Hector og mig - et gensynskram i mine lidt mindre rammer - mit lillebitte havefrimærke der heller ikke er at kimse ad.


Jeg ønsker jer en skøn og dejlig weekend <3 


~ Livet på landet ♥ ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Åååhhh faldt lige over dette indlæg �� - det er jo hos søde Søren og Mathilde ❤️, som er min svoger og svigerinde (eller næsten - min mand og Søren er fætre, men er vokset op som brødre).
    Men ja der er så dejligt hos dem ����.
    Kh Lena

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...