søndag den 26. maj 2019

DE DER DAGE - DU VED!


Det støvregner ude og søndagen kalder på stearinlys og tæpper i sofaen. Inden vi dykker ned i en stille dag, må Hector og jeg selvfølgelig snart i regntøjet og ned i stemmeboksen. Men først lidt taknemmlighedsglimt fra de sidste par uger. ~ Vind i kinderne, semi-dramatiske skyer, Mr. Mums og venindetid på den uendelige bro.


~ Solskinsdage, bare ben og lys kaffe på min trappe. Den der lyd af glade mennesker og udeliv.


~ Veninder på tur, en pose krudtugler og dét at sidde helt fremme på stolen til en hjertebankende fin koncert med Vocal Line


~ Min første tur på stadion. Hector kunne næsten ikke være i sig selv af ren lykke indeni. Vi pakkede os godt ind og drog af sted mod det meget spændende opgør.  Jeg blev "snøret" til både at købe pølser, Faxekondi og popcorn - "Jamen det skal man, mor, det gør mig og far ALTID!!!":)  Vi heppede, sang og klappede og AGF vandt heldigvis 2-0. Sådan en oplevelsesgave der ikke kan måles med noget som helst andet!  


Dejlig søndag til jer!   
Jeg er knusheldig! 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


11 kommentarer:

 1. Jeg håbede lige, Mr. Mums var andet end blot takeaway ;) Hvor er I cool på stadion, sikke en skøn og betænksom gave. Jeg kan næsten høre Hector råbe "Kom så de hviii'e" ;)
  Jeg håber, sofaen krammer igen. God søndag til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - nej desværre bare takeaway :D Min veninde var dog inde på, jeg måske af skulle tage med til lidt flere fodboldkampe - jeg forstår pointen ;) Håber du har en dejlig uge søde Malene, og at vi snart ses igen <3 klem

   Slet
 2. Fra en "dele"-mor til en anden; de der mors-dags-oplevelses-gaver ER helt særlige. Fineste fine glimt som altid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise - JA!! Jeg krammer virkelig også tiden og oplevelserne med Hector - særligt nu, hvor det er ferietid. Håber du har sommerferie med dine og får en dejlig varm en af slagsen. Klem og tak for din søde hilsen, den gjorde mig glad - fra Mille

   Slet
 3. Stadionplatte... vil give ham ret. Det skal man da ha' :-)
  Super fedt billede det sidste. Ægte fodboldfan :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har så meget at lære, når det kommer til fodbold:D Dejlig sommer til dig <3 - klem Mille

   Slet
 4. Ser det først nu og undrer mig over, at jeg ikke var med 😏😎

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må blive næste gang kære unknown farmor :D Klem til dig <3

   Slet
 5. Unknown- ikke særlig - jeg er Hectors farmor 😀

  SvarSlet
 6. Fantastiske billeder :-) må have været en dejlig dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...