lørdag den 27. april 2019

NÅR MAN HAR SKABERTRANG!

~ If you can dream it - you can do it ~


I min hverdag er jeg så priviligeret at kunne binde min kreative skabertrang og mit arbejde sammen med en stor sløjfe. I min fritid har jeg altid tusind ideer og tanker om projekter, jeg gerne vil i kast med, men hvis dagene ruller derudaf, bliver det kun ved tankerne. Derfor er det altid på min prioriteringliste, når jeg har ferie - og i påsken har jeg leget med læder hos Made in Denmark Workshops.  


~ Kaffe, karameller og krearod hos Made in Denmark Workshops ~


Jeg har syet i tyndt læder på min symaskine, b.l.a. syede jeg læderhynder til bænken i mit køkken, men det er helt nyt for mig, at håndsy og arbejde med kraftigt læder.


~ Et stort udvalg af fine produkter man kan lave på workshoppen ~


På workshoppen lærer man hvilke værktøj man kan bruge, om syteknik og der er fine produkt skabeloner til rådighed. 

Jeg var overrasket over, hvor tidskrævende det er at skabe et læderprodukt. Hvert eneste lille syhul skal håndlaves - det er en hyggelig og næsten terapeutisk process. 

Jeg syede en bumbag, og den er allerede taget i brug. Den bliver kun smukkere med tiden, jeg er stolt og glad for resultatet. 
Det næste bliver små læderkasser til opbevaring og et omslag til vigtige papirer og noter. Desuden er der dømt håndlavede lædergaver herfra fra nu af! :)


~ Mit første læderprojekt - en bumbag klar til brug ~

I kan læse mere om læderworkshoppen lige HER


Vi har været tidligt oppe i dag - Hector skulle ud i regnvejret og give den gas på fodboldbanen - og jeg stod med min paraply og i 'sjap' på sidelinjen. Nej nej, jeg siger ikke, man overhovedet skal have ondt af drengemoren - jeg siger bare... det heldigvis snart er mors-dag :D


Ønsker jer en knus-hyggelig weekend,
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Tak for den dejligste dag. Jeg er imponeret over dit overskud til at få taget så mange fine billeder. Gode minder. Læderweekend står højt på den mentale ønskeliste nu :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvtak Malene - det var en go' dag. Jeg håber, vi kan stable en læderweekend eller dag på benene, rigtig meget - har mange ting jeg gerne vil lave - er lige blevet færdig med "annes A5 omslag" - yay. Klem til dig

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...