søndag den 3. marts 2019

SOLSKIN I BERLIN!

 ~ Hos "Roamers" får man verdens bedste avokadomadder  ~


Der er dømt dasesøndag her hos os i dag - Hector ser fodbold, og jeg har samlet lidt glimt fra min seneste arbejdstur til Berlin. Det var en travl, men rigtig fin tur der skal huskes i min lille digitale dagbog, særligt fordi Stine, som jeg var af sted med, netop er blevet tilbudt et nyt spændende arbejdseventyr - derfor skal vi ikke længere arbejde sammen - Heldigvis bor vi tæt på hinanden, og jeg er ret sikker på vi fortsat kommer til at dele vores fælles glæde for sushi, bobler, mode, snolder og kaffe  

Hector og jeg har fejret fastelavnssøndagen med et nøddehorn og en gåtur ved vandet, jeg lader op til en ny uge - Jeg håber, I også nyder en rolig dag!

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram


2 kommentarer:

  1. Farverige og dejlige glimt fra en skøn by!

    SvarSlet
  2. Berlin er bare bedst, men det kribler alligevel i mine fingre for at lave et Hamborg-kalender-kryds med dig :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...