lørdag den 13. april 2019

ARM-I-ARM-KROG I RANDERS!

~ Cæsarsalat og højtbelagt hos Bistroteket ~ 


Weekenden har allerede tag i mig med en langsom morgen og stille musik. Jeg har påskeferie fra i dag. I morgen får jeg Hector hjem - jeg glæder mig så det næsten snurrer ud til fingerspidserne. Vi skal besøge søde mennesker, være turister i vores egen by og selvfølgelig indtage påskeæg i rigelige mængder. 

Billederne er fra sidste weekend, hvor jeg mødtes med Malene til kaffe og arm-i-arm-krogs-lørdag rundt i Randers. Malene har boet nær Randers og kender derfor de fineste bykroge og butikker i byen. En knus-hyggelig dag - Der var både solskin og blomster på torvet - bagagerumsmarked og forårssummeri. Jeg fandt et kup, som mit "loppehjerte" stadig banker over - jeg viser jer billeder snart!


Dejlig solskinsdag til jer!     


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Så mange fine glimt fra en forårsdag af fineste karat. Jeg var doven med kameraet. Motiverne fejlede ellers ingenting :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den fineste dag - knusglæder mig til endnu en Randers date med dig <3

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...