søndag den 10. februar 2019

DIY HAIR CANDY!

~ Små fimo-spænder til håret ~

I går silede regnen ude, og jeg hyggede inde med min veninde, kaffe og bordet fyldt med kreakasser. Jeg lavede små fimo hårspænder som farvedetalje til lokkerne. Jeg fik lyst til at dele dem med jer, det er nemlig et perfekt og nemt lille aften eller vinterferie-projekt. 


Hårspænder er overalt i modebilledet for tiden - Jeg synes, det er hyggeligt og fint, at lave sine egne personlige detaljer - alt du skal bruge til spænder er: 

Fimo ler i flotte farver ( ca. 15 kr pr pakke) 
Metalspænder
Sekundlim 
Evt lak 


Sådan gør du:

- Rul Fimo-leret ud og bland farver sammen, som du synes - Jeg har lavet mosaik-look på mine, men du kan også dreje leret så farverne flyder sammen som marmor. 
- Lav en lille skabelon i pap - placer den på det flade ler ( ca. 0,4cm tykt ) og skær leret efter formen.
- Når du er færdig skal de i ovnen. Er dine metalspænder flade, kan de komme ind som de er. Mine spænder runder en lille smule, derfor lavede jeg en lille kugle ler, trykkede den let flad og lagde et lille stykke bagepapir over, jeg lod mine spænder hvile henover disse i ovnen, så de fik en lille bue. 
- I ovnen som angivet på Fimo pakkerne. Læg gerne et fad henover leret i ovnen, så skifter det ikke farve. 
- Når leret er helt afkølet, limer du metalspænderne bagpå. 
- Laker evt, så holder de sig flotte i farverne.  
Voila! :) Dejlig søndag til jer 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...