søndag den 27. januar 2019

WEEKEND-GULD!
En weekend der fluks skal huskes her i mit lille univers - de danske håndboldherrer har skrevet historie med en gigantisk guldpokal - og jeg har haft verdens bedste kalenderkryds med Malene i Aalborg!

To hyggelige dage med hjemmehygge i inspirerende varme rammer, bobler, kunst, sushi, shopping og årets første fastelavnsbolle. Vigtigst fik vi opdateret hinanden i stort og småt - og grinet så tårerne næsten piskede, det trængte jeg til! Et nyt kryds er allerede sat - mine æblekinder slår glade folder bare ved tanken! 

Dejlig ny uge til jer, 

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. "mine æblekinder slår glade folder" - du har sådan et varmt og hyggeligt billedsprog, Mille :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for den søde besked fra dig, Marina <3 Klem og dejlig søndag til dig

   Slet
 2. Mine smilerynker kommer på overarbejde af gensynet med dig og den dejligste weekend. Det er SÅ hyggeligt at se min by igennem din linse. Jeg tæller dagene til næste kalenderkryds. Fra nu af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig weekend, rigtig meget! Flere af den slags! <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...