fredag den 28. december 2018

DECEMBER RULLEN!December løber hurtigere end en softice på en sommerdag, og selv mit kalenderlys har ikke kunnet følge med. Julepynten er pakket tilbage på loftet til hyggeligt gensyn om et års tid. De sidste par uger har været fyldt med dejlige mennesker, fest, arbejde, besøg af min søster, juleknas og magi. I dag er der solskin i haven, og Hector og jeg holder fridag uden planer. 

Jeg håber, I har haft en dejlig juleaften med jeres nærmeste. ♥ Vi holdt jul sammen med Hectors far, hans og min familie - jeg er taknemmelig for at det kunne lade sig gøre på den måde - Hector var glad, det var en rigtig fin aften.  

Dejlig dag til jer!
~ Det fineste lystæppe over byen ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...