lørdag den 27. oktober 2018

SMUTTUR TIL HAMBORG!En håndfuld dugfriske billeder fra kamerarullen. Blandede bolcher. Jeg er netop vendt hjem efter 3 dages eventyrs-getaway i Hamborg med min søde veninde. Dage der fluks må gemmes og huskes her i min lille krog af Internettet.
Det kan fra hjertet anbefales at lade Hamborgs hyggelige byliv være håndbremsen i hverdagens hamsterhjul. Vi har storhygget, slentret rundt i de mange gader, drukket øl og latte og haft shopping og madforkælelse som ekstra ferieboost. Jeg er helt høj på efterårstur og gode snakke - sådan helt ind i maven-rart! 
Hamborg vokser på mig, den er på vej ind på min favoritliste af smutture -jeg må snart af sted igen! Jeg har flere forskellige lækre steder jeg gerne vil vise jer derfra - men jeg samler det i små portioner, så I ikke drukner i storby! :) 


I morgen kommer Hector hjem efter 16 dages ferie med sin far. Både Kina og Hamborg har holdt savnet lidt nede, men det bliver godt at få ham hjem. Vi har begge mange oplevelser at dele med hinanden, allermest glæder jeg mig til kys, kram og sofatid. Dejlig aften til jer,
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Hamborg er så dejlig - har besøgt den 3 gange indtil videre, og er slet ikke færdig med byen (:

    God søndag.

    - K

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...