søndag den 21. oktober 2018

EN EFTERÅRSFARVE!

~ Vi skruer op for indetids-hygge og kopper med varmt ~

Der er søndagsstemning på matriklen i dag - med stearinlys og podcasts. Hector er på ferie med sin far, og jeg begynder at mærke savnefølelsen i min mave, men han har det godt. Jeg fylder dagene med dejlige mennesker, løbeture, kaffetid og så har jeg malet min væg!  En mærk grøn væg der fører vej til haven og giver stuen en rolig fornemmelse.Jeg er lige kommet hjem fra Kinas land - en lang og travl men rigtig god tur. På vej hjem havde jeg 5 timers ventetid i lufthavnen. Min veninde ringede - hun syntes jeg skulle gå ned og prøve A L L E parfumerne..! Det fik mig til at sprutgrine højlydt. Jeg vidste godt hvad hun mente. 

For nogle år siden var vi i Egypten sammen - vi var på en lang bustur ud for at se pyramiderne. Sådan en typisk turistbustur i 40 graders varme sammen med 80 russere - turen var på en måde næsten komisk langtrukken - måske fordi en af russerne have fået "Egyptisk mave", og det skabte en liiille smule buspostyr. Vi kom frem, så pyramiderne og så skulle vi så med de 80 russere 9 timers køretur tilbage til vores hotel. 
På hjemvejen var der arrangeret alverdens stop og steder vi skulle hen - b.l.a. et parfumeri med tusind forskellige små krydrede parfume flankoner. En ældre herre med gebrokken engelsk fortalte lange tunge historier om de tusind parfumer, dem kunne vi prøve og naturligvis købe. Jeg var skeptisk og træt og skulle ikke prøve en eneste - mens min veninde begejstret prøvede hver og en, men hun købte ikke noget. Da han for tiende gang gik rundt, og hun ivrigt stak armen frem, sagde han: Oh.. now - you smell like a whore......! Tiden stod ligesom stille der - vi blev begge helt paf, kiggede bare på hinanden og var sådan - hva.. sagde han lige.. altså sagde han at..!? :D

I lufthavnen tænkte jeg over forskellen på min veninde og jeg. Vi er rigtig gode veninder - Jeg er den der tænker frem i tiden sådan - jeg får nok hovedpine af tusind parfumer, og jeg vil alligevel ikke købe noget - mens hun bare springer ud i det. Jeg elsker hende for det - og der er ikke noget rigtigt eller forkert! Nogle gange øver jeg mig i at være lidt mere spontan og være den der bare springer ud i det. Det gjorde jeg med den her væg - jeg tænkte først over, om den ville være for mørk til min lille stue. Men helt ærlig er det bare en væg, hvis jeg fortryder, kan jeg bare male den igen! :) 
- Jeg er blevet glad for resultatet - er spændt på, hvad I synes!? :)


Nu vil jeg krybe ned i sofaen og søndagsdase inden den nye uge går løs. Jeg har travlt på tegnebrættet, jeg elsker den energi. Jeg har også et par fridage i sigte - lidt tiltrængt efterårsferie. 

Kære jer - jeg håber, I får en dejlig ny uge, 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

  1. Det er en fantastisk farve! Den klæder din stue! Mange efterårshilsener, Grete

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for den søde hilsen fra dig, her er en helt rolig-rar fornemmelse, jeg er blevet meget glad for farven :) Dejlig aften til dig, klem Mille

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...