mandag den 8. oktober 2018

SAMMEN KU' VI LÆGGE VERDEN NED!Vi krammer efteråret og er gået all-in med varme trøjer, suppe, stearinlys og mandarin vitaminer. Vi hører Kim Larsen, og Hector synger med på Tarzan Mama Mia. Musikken lever videre hos os alle. 

Min snarlige Kinatur kommer tættere på, og jeg forsøger at holde begge ben på jorden og være i nuet, selvom jeg har en bulrende Kina-uro indeni. Jeg knokler både på kontoret, men også i hovedet for at samle ideer til nye fine streger. Sådan får jeg det altid op til en tur - jeg glæder mig til at komme af sted, jeg kan mærke passion og skabertrangen boble i mig. Det kan være svært at sidde stille, og jeg har derfor gang i en masse projekter. Jeg har lige købt maling til en farvet væg mere i vores lillebitte hus - jeg glæder mig til at se, om det bliver ligeså godt som jeg forestiller mig. I bliver smagsdommere, når det er færdigt! ;)  

I weekenden har Hector og jeg lavet græskarlygter, og jeg havde min veninde i mit køkken til rødvin og kagetapas. Sådan et hjerterart besøg, hvor Hector også stornyder tiden og charmerer sig til højtlæsning og søde kram. Oktober gør det ret godt allerede! 

Jeg håber, I har en dejlig uge,
~ Aftentur i min by ♡ ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...