lørdag den 6. oktober 2018

ET FESTIVALSUS!September løb hurtigere end en softice på en varm sommerdag - men jeg er vel landet i yndlingoktober med en Kinatur, besøg af min veninde fra KBH og flere hyggelige arrangementer på tapetet. 

Mit objektiv til mit kamera er gået i stykker, så for tiden knipser jeg løs med min telefon - og selvom den gør det helt okay, savner jeg mit kamera til knivskarpe fix.  Rullen er dog pakket med glimt, og de næste par dage forsøger jeg at gøre mit fravær herinde godt igen med lidt billeder og ord. Jeg håber, I har det rart og godt derude! 

Festivalsuset "Wall of Sound" skal her foreviges i min dagbog - vi dansede i støvregn, skålede, spiste butterchicken og stod helt oppe ved scenen til de fleste koncerter. Det.var.så.fedt! 


Lørdagen er skudt i gang med en kafferunde 2 - om lidt pakker jeg Hector i en trøje og tager på Ingerslev efter vitaminer. Dejlig weekend til jer! Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...