torsdag den 6. september 2018

HORSENS - WALL OF SOUND!

~ Gadekunst i Horsens city ~


Der er høj puls og oplevelsesenergi hos mig i denne uge. I har måske fulgt med på Instagram, hvor jeg de sidste par dage har arbejdet i Berlin og delt lidt glimt derfra!? Men billederne her er nu ikke fra Berlin, i stedet fra en aften i sidste uge, hvor jeg mødtes med veninder til hverdagsfest i form af cafemad og dejlig snak i Horsens. 

- Jeg har ikke før været meget i Horsens, men det bliver der fluks lavet om på, for i weekenden tager jeg nemlig af sted igen!
Foruden dét at byen kan bryste sig med at have Danmarks bredeste gågade, kan de også snart prale med en spritny festival - WALL OF SOUND - der løber af stablen i weekenden. Måske I har hørt om festivalen, eller måske I endda allerede har købt jer en billet!? 
Det er en festival med en lang række seje kunstnere, kreative oaser og lækkert streetfood - der er lagt op til en fantastisk weekend!

Jeg har sukket langt efter festivalstemning hele sommeren, og den her lyder sådan helt vildt jordnær og hyggelig. Jeg har bobler i maven, fordi Wall of Sound-teamet har inviteret mig med som ambassadør. Det betyder, jeg selvfølgelig deler lidt billeder og ord fra det hele - både på Instagram og her - Jeg glæder mig tossemeget til at se hele rulle. Jeg håber vi ses! I kan læse mere om kulturfesten lige HER Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...