søndag den 30. december 2018

GODT NYTÅR MED BLANDEDE BOLCHER!

~ ♥ ~En stak ´blandede bolcher´ fra året der er gået! - Et år med masser af eventyr for mig - b.l.a. ture til Kina i flere omgange, Berlin, Amsterdam og Hamborg. En varm sommer herhjemme med strandture, camping, terrasseliv og tosomhed med mit lille yndlingsmenneske. Han er slet ikke så lille mere - Hector startede i skole i August, allerede nu skriver han små søde sedler til mig!

Jeg gik ind til 2018 med håb og drømme for året - på fineste vis er så meget blevet indfriet med et nyt og lyst køkken, og vigtigst masser af hjerterar tid med de bedste mennesker i mit liv. Jeg har endnu ikke fundet 'den store kærlighed' :) , til gengæld har jeg fundet ro og er ´landet´i mit lille hus og i min tilværelse som alenemor. Det gør mig glad og giver mig powerfølelse helt ind i maven.

Jeg glæder mig til det nye år! - Jeg har besluttet hverken at sætte mål eller sådan nytårsforsæt, i stedet vil jeg lade mig overraske, se frem til stort og småt, og gøre mit allerbedste for selv at skabe et farverigt og dejligt år. 

For nu vil jeg ønske jer en skøn aften, og selvfølgelig sende glimmerstøv, knus og et TUSIND TAK i jeres retning, fordi I klikker herind - det betyder meget mere end I ved! 


Kom godt og sikkert ind i 2019 - vi ses på den anden side 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Sødeste Mille - også godt nytår til dig. Som altid er det skønne glimt, og det er dejligt at kunne følge med.
  Jeg ønsker dig et rigtig godt 2019 <3
  Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for sød og dejlig hilsen fra dig her, Tina - Jeg håber, I også er hoppet godt ind i det nye år! <3 Klem til dig

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...