onsdag den 4. april 2018

LYS FORUDE - DET VILDESTE PÅSKEÆG!Jeg er nødt til at dele de her billeder med jer - jeg er nemlig ved at springe af spænding og begejstring!!
- Jeg har besøgt min storebror, og han er i min optik selvfølgelig meeeget stærkere og mere sej end alle andres storebrødre til sammen ;) - Han er også en vanvittig dygtig håndværker!

Mit lille køkken er meget mørkt, og jeg har, siden jeg flyttede ind, leget med tanken om et vindue mellem min stue og mit køkken. Det ville måske være oplagt bare at vælte muren så køkken og stue blev til et stort rum - men for nu elsker jeg mit lille hus som det er - med stue og køkken hver for sig og så med et vindue som detalje mellem rummene.

Jeg har derfor ledt efter et vindue med sprosser men uden held. En dag sendte min bror et billede til mig med ordene: " Så er vi i gang!! ;)  - Jeg fik helt en klump i halsen - han har snedkereret det fineste vindue med sprosser til mig!
Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til detaljen og lyset derfra. Min søster er maler, hun kommer og maler sprosserne sorte, så de små fuger står frem og vinduet bliver råt og lækkert.
Sommerfugle-baskeriet i min mave peaker - i dag kommer han nemlig og banker et hul i min væg! 


Dejlig dejlig dag til jer,

♥ ~

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det fabelagtigt, sikke fine detaljer. Ja, din storebror (og søster) er sørme seje og søde.

  SvarSlet
 2. Mega sejt Mille! Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare dejligt med sådan nogle søde søskende! <3

  SvarSlet
 4. Fedt, og mega sej bror du har, han kan da om noget sit håndværk - sådan :) Jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...