mandag den 23. april 2018

KOM INDENFOR I MIT LILLE "NYE" KØKKEN!

~ Mit yndlings kaffehjørne ~

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele det her indlæg med jer. Mit lille hus har nemlig fået lidt renoverings-kærlighed, og her er endelig billeder fra mit nye køkken. I husker nok vinduet, som min bror har snedkereret til mig - det sidder nu i min væg. - Det er det første jeg ser, når jeg træder ind ad døren. Rummet var før meget mørkt og lukket, men nu blinker solen til mig gennem ruderne, det passer godt til det lille rum.  

Det er faktisk ikke kun mit køkken der er forandret - hjemmefølelsen inde i mig er også blevet tunet. Her er en helt anden stemning, lys og varme!


~ Køkkenbænk med hynder ~

Min bror, nevø og niece flyttede ind og hjalp mig med projektet. Det var travle dage, men knushyggeligt at bygge og ordne det hele sammen. Jeg kan mærke, min storebror og jeg har den samme skabertrang - han er ligeså passioneret for træ, løsninger og byggeprojekter, som jeg er for at tegne - og den energi er fantastisk at være i. Især når resultatet kommer godt ud, faktisk endnu bedre end jeg overhovedet turde forestille mig! 

Vi har væghængt en bænk i egetræ skåret fra en bordplade fra Ikea og med hyldeknægte fra Bauhaus. Jeg har syet puder dertil med læder fra Læderiet. Skum til hynderne købte jeg i Stof og Stil - det er lavet af to babymadrasser, som er skåret til med en hobbykniv.
Bænken fungerer virkelig godt i rummet - foruden at være sådan lidt sommerhus-agtig-hyggelig, er det et perfekt afsæt, når jeg kommer hjem fra arbejde med tasker, computer og madvarer.


~ Nye bordplader og væghylder ~

Selve køkkenet med de hvide skabe har jeg beholdt som det var - skabene er fra Ikea, og er enkle og tidsløse. Til gengæld var borpladerne blå laminat - dem skiftede vi til egetræsbordplader fra Ikea. Vasken er også fra Ikea. Jeg er virkelig overrasket over, hvor stor en forandring det er for rummet med nye bordplader.
Som I kan se, har jeg nu mulighed for at forlænge mit bord, hvilket jeg bruger rigtig meget. Det er en god og praktisk løsning. 

På væggen var der før overskabe, men da køkkenet er meget småt, blev de pillet ned og erstattet af en teakhylde og et lille Københavnerskab. Jeg fandt skabet brugt (og billigt ) - det passer perfekt på væggen og vedholder husets oprindelige 60'erstil. Foruden bordplader, køkkenvask og bænkarrangement er der installeret en ny ovn og kogeplader. Jeg har stort set siddet i køkkenet siden det blev lavet. Jeg er helt fyldt med stolthed og hjertebobler over, at jeg har et lillebitte Aarhus-frimærke lige præcis her!

Jeg håber, I har flirtet med solen de sidste par dage, og I får en dejlig uge!

~ Verdens bedste kaffe- og rødvinskrog - og en glad Mille! :) ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

10 kommentarer:

 1. Hold nu op, det ser mega godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind TAK Lena - det passer så godt til mit lille hus - det at kunne se haven fra køkkenet, har virkelig gjort godt for huset og for mig :) Dejlig ny uge til dig! klem Mille

   Slet
 2. Det ser helt skønt og fantastisk ud dit fine køkken ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde besked, Katrine <3

   Slet
 3. Hvor bor du bare fantastisk hyggeligt! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde dejlige besked - her er lidt småt men rart! Dejlig uge til dig <3

   Slet
 4. Det er bare blevet skide godt Mille. Wauw en forandring. Jeg husker tydeligt mavefornemmelsen over MIT EGET hus, hvor jeg bestemte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh altså - TAK <3 - jeg er virkelig taknemmelig for, at lige præcis det her lille sted faldt i hak for mig sidste år - mit helt eget aarhusfrimærke - og nemlig lige prcis den mavefornemmelse du beskriver - MIT STED - er skøn. Dejlig uge til dig søde Libbie! Klem Mille

   Slet
 5. Det er godt nok et flot køkken/allerum du har fået dig :) Pladsen ser godt nok veludnyttet ud! Og så mange nuttede detaljer! ^^, Glæder mig til at jeg engang finder mit drømmehus, så jeg også kan få sådan et fint køkken ^^,

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Simone - ja det bliver aldrig stort og fancy her - men hyggen vægter højere, jeg er blevet helt vildt glad for forandringen og præcis som du skriver, er det med at udnytte pladsen - det lille ekstra bordstykke, der kan forlænge køkkenbordet bliver flittigt brugt! :) Dejlig uge til dig, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...