søndag den 27. maj 2018

FINESTE MAJ NOGENSINDE!

~ Skæve huse og bykanaler - skønne Amsterdam ~

En lille søndagshilsen fra mig - havedøren står helt åben og det har den faktisk gjort det meste af maj. Der har været lidt stille herinde, hverdagen og solen har haft taget i mig. - Jeg håber, maj-solen også krammer jer  

Jeg er netop hjemvendt efter en arbejdstur til Amsterdam. Jeg er sommerfugle-i-maven-vild med den by og på trods af et kort visit, blev jeg hurtigt høj på kanalerne, cykelliv og diversitet. Der er knusdejligt!


~ Salling ROOFTOP ~

Der er også lækkert herhjemme - jeg har været forbi Salling ROOFTOP i Aarhus for at se "what the fuss is all about" - og der ER virkelig hyggeligt. Desværre var vejret mørkt og gråt, da vi var der - men en aften med vin, sol og Aarhus "skyline", er skrevet på min sommerplan.  


~ Blå himmel og paraplypynt ~

Min veninde havde et brunchgavekort, og hun inviterede mig med på eventyr i Viborg. Jeg kendte ikke meget til byen inden, men vi slentrede rundt i de små gader og storhyggede. 


~ Bogreception hos Emma Martiny ~

Inspirerende og søde Emma, har skrevet endnu en fantastisk kogebog - Grøntsagsglæde - Jeg var forbi hendes bogreception, og blev imponeret over, hvor gennemført og lækker den nye bog er. Jeg var heldig at få et eksemplar med hjem, og jeg har allerede bladret flittigt i den. Jeg arbejder på en anmeldelse af bogen - den er fyldt med mums! 


~ Terrasseliv og ny blå kjole ~

Mange fritimer er spenderet på terrassen. Det er den første sommer vi holder i vores lille hus - jeg sidder næsten dagligt med en varm heldighedsfølelse i maven over, at vi bor lige præcis her. Den lille frimærkshave giver mig en hjerterar hjemmefornemmelse - vi spiller fodbold, spiser is og daser næsten hver dag. 


~ Mit yndlingsmenneske ~

Weekenderne føles som sommerferie - vi spiser i haven hver aften. Nem og let mad og så snakker vi om børnehavelivet og det, at Hector skal starte i skole efter sommerferien. Det har han mange tanker omkring - det er kæmpestort, jep - både for ham og for mig! 

Søde mennesker - dejlig ny uge til jer,


~ Blandet sommersalat- alt godt fra køleskabet ~ 
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...