mandag den 2. april 2018

PASTEL LÆKKERIER - KONFETTI KONTORET!

~ Ruskinds nøglering med pastelpynt ~


Ferie betyder kreatid, og Lisbeth og jeg har hygget os på Konfetti Kontoret og skabt nye lækre produkter. Vi har meldt os til forårsmarked i næste weekend, og vi glæder os helt vildt!

Det er yndling-feriebeskæftigelse at mødes til dimseri - vores fokus er i første omgang at fremme vores kreativitet, finde på innovative ideer og aller-vigtigs at råhygge og snakke!
Vi er begge vilde med farver, accessories og gode materialer - derfor er det nemt at blive begejstret over de samme ting. 

~ Farver man næsten har lyst til at spise ~


Alt hvad vi laver er håndlavet af os, hver eneste lille ting har vi haft i hænderne, og det betyder selvfølgelig også, at vores produkter er i begrænset antal.  Når vi ikke har mere på vores lille lager, leger vi med nye projekter - vores kontor er drevet af skabertrang og hygge (og masser af chokolade! :) )  


~ Lette sløjfer til håret ~


Vi håber, I har lyst til at komme forbi designmarkedet og hilse på os og se vores lille forårskollektion. Vi lover store smil og masser af pasteller! I kan læse mere om markedet lige HER Dejlig dejlig dag til jer, 


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...