fredag den 12. januar 2018

SÅDAN FORFØRER DU ET DESSERTHJERTE! ♥

~ Vaniljedrøm med masser af knas ~

Godmorgen! Inden jeg drøner ud i dagen, er her lidt billeder der rimer på fredag og hygge!

- Jeg har det faktisk lidt som om, at jeg har fundet hemmeligt guld - som Kirstens Svensdatter der snublede over et guldhorn på en mark i Møgeltønder - har jeg fundet guld lige nede i køledisken hos Lidl, simpelthen! 
I spekulerer måske på, om jeg har glemt at skrive, at Lidl har sponsoreret mig for at sige det, men det har de ikke - det er helt og aldeles mit eget guldspinderi. Jeg er nemlig begyndt at handle i Lidl - Sammen med en hel del pensionister - vi går rundt dernede og smiler og griner til hinanden, fordi vi er så lykkelige for al den fantastiske guld, som så mange slet ikke kender til! ;D

Nu  afslører jeg det for jer - det er nemlig en alt for stor hemmelighed at gå med alene - jeg har fundet en virkelig lækker dessert, der hvis ikke forfører så i hvert fald imponerer alle du kender! Intet mindre. 
Og nu skriver jeg noget, som måske forskrækker nogle - men den er næsten sund! Mit sønderjyske kagehjerte og søde tand er sjældent vild med sunde dessertopskrifter, men jeg LOVER jer, det her er godt!


Det hele drejer sig om en lille bøtte vanilje quark med nok til 2 portioner - Creamy Quark fra Milbona - i fedt procent svarer det ca. til at drikke et glas skummetmælk - men konsistensen er lækker og cremet. Ovenpå skal det toppes med en masse lækkerier. 

Det skal du bruge: 
 • Creamy Quark Milbona ( Lidl) 
 • Små Vilde blåbær (frosne) ( Lidl) 
 • Mandler 
 • Sea Salt chokolade 
 • Granatæble Mandlerne hakkes i grove stykker og det samme gør chokoladen. Jeg kan anbefale saltet chokolade fordi det giver kant til det søde.
- De små vilde (frosne) blåbær gør desserten kold, næsten som en isdessert. Og så er granatæblekernerne både flotte, saftige og pivsunde.


~ Haps! ;) ~

- Jeg har forkælet flere søde mennesker med sådan en portion - Jeg håber, I prøver den og måske giver mig heads-up, hvad I synes! - Jeg tænker i øvrigt at dele lidt flere Lidl -goodies med jer snart - jeg har nemlig fundet mange billige, men lækre produkter i butikken! 

Jeg har en dejlig weekend i sigte - først skal jeg om lidt på kontoret og male dagen med de fineste sommerfarver til 2019 - I aften har jeg en veninde date, og i morgen kommer Hector hjem - Jeg glæder mig! 


Go' weekend til jer,

Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

2 kommentarer:

 1. Det ser super lækkert ud. Er det virkelig ægte vilde blåbær man kan købe i LIDL? Jeg har søgt efter et sted at købe vilde blåbær, men uden held.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Cecilie - De her er små og blå/røde indeni - og de hedder "vilde blåbær" - så jeg tror måske det er den "ægte" vare!? :) Håber du har en dejlig weekend med dine drenge <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...