søndag den 7. januar 2018

5 MÅDER AT BYDE DET NYE ÅR VELKOMMEN I DIT HJEM!


Årets første indlæg bliver skrevet med brændende hænder, fordi jeg netop er kommet hjem fra en lang gåtur. Søndagen har været kold men ubeskrivelig smuk her i Aarhus. 

Jeg tænkte, at blogåret skulle skydes igang med et par "cowboytricks" - jeg ved ikke, om I har det på samme måde, men når julepynten er pakket i kasser og serpentinerresterne fra nytåret er krøllet i skraldespanden, så virker min stue lidt nøgen og tom. Jeg elsker dims og hyggepynt - og derfor er her 5 fif til, hvordan man kan byde det nye år velkommen i indretningen.  


1 // SPRØDE TULIPANER

Egentlig bare ALTID tulipaner! - Jeg elsker tulipaner og deres bløde former - jeg vil til hver en tid hellere have en smuk tulipan end ti røde roser. Tulipaner minder mig om forår - jeg har svært ved at gå forbi tulipaner uden at tage et bundt med mig. Det er ofte de hvide eller helt rosa farvede. Jeg sætter dem i en samlet vase eller fordeler dem, så de danser i flere yndlingsvaser. Hvis man har store vindueskarm, ser det ret fint ud.   


2 // MØNSTERMIX

Jeg har syet en ny pude til min sofa. Det er en nem måde at få nye farver og mønstre ind i hjemmet. Stoffet fandt jeg sidst jeg var i Kina - jeg er vild med farvene og det grafiske mønster.


3 // EN TAVLE MED FARVEDE KRIDT

En tavle er praktisk og dekorativ - Jeg har malet en plade med tavlelak til mit lillebitte køkken. Den fungerer som mad/ugeplan og både Hector og jeg tegner derpå.


4 // BLOMSTERLØG PÅ VÆGGEN

Jeg elsker de små hyacinter der skyder frem i mange farver. Jeg køber altid flere og planter dem i forskellige vaser eller hvad jeg har af sjove kopper, glas og skåle. Engang fandt jeg en smuk blå sovseskål i en genbrugsbutik - jeg satte et hyacintløg deri og gav den til min veninde - Det er en fin og nem måde at lave en værtindegave.   


5 // DUFTLYS DER GIVER RO

Der er dufte der næsten giver mig sommerfugle i maven - særligt dem der forbinder mig med noget hjemligt. I ved - duften af nybrygget kaffe, en skrællet appelsin, nyvasket knasende sengetøj eller den der friskhed når man lige har luftet ud. Min fineste nye hjemmeduft har jeg fået af min veninde, og er et lille varmt lys fra Meraki. Det bærer ordene "soul, creativity and love" - Duften er helt lys og mild.


Jeg håber, I har haft en dejlig weekend - og der venter jer en fin ny uge,

  


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

6 kommentarer:

 1. Jaaa, elsker blomsterløg. Især suprice momentet den morgen man vågner, og de er sprunget ud og hele stuen dufter.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. JA <3 Dejlig weekend til dig når du kommer dertil søde Anne!! Klem

   Slet
 2. Læser altid dine indlæg med et smil på læben - tak! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK fordi du gav dig tid til at skrive den besked til mig!! Den gør mig glad <3 Klem og dejlig aften til dig - Mille

   Slet
 3. Å så fint. Jeg pynter faktisk til januar, eller rettere det plejer jeg at gøre men i år har jeg ikke rigtigt haft tid. Det er noget med at jeg resten af året har masser af blomster alle steder fra haven og naturen og at det kan man jo ikke i januar. Derfor har jeg en minikasse med vinterlig pynt som jeg gør det fint med når julepynten kommer ned.

  Desværre er jeg blevet allergisk overfor hyasinter. Så ærgeligt for de er bare så fine og så smukke når de står og er ved at springe ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh no allergisk overfor hyacinter - hvordan? Jeg gik i flere dage med tung hovedpine og bemærkede det blev værre, hvis jeg sad i nærheden af en liljeplante jeg havde stående - den røg ud med det samme, og siden har jeg ikke købt liljer - de er ellers vildt flotte, men duften er skarp. Dejlig aften til dig Marina, klem Mille

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...