lørdag den 30. december 2017

GODT NYTÅR!Så er vi her igen - et nyt år står klar til vi springer ind i det. Samtidig siger vi farvel til 2017. Der er det lige jeg tager en dyb indånding, puster ud, og tænker på hvor meget der er sket for mig det sidste års tid...!
Sådan i korte træk blev beslutningen om vores familie-livsændring taget i januar, en virkelig hård og svær tid. Av! - Farmorhuset blev sat til salg, det blev solgt og jeg købte mit eget lille hus ( MIT EGET HUS !), jeg flyttede ind og faldt til. Samtidig har jeg givet den gas på mit arbejde, har fået mit løb nogenlunde stabilt, har rejst til både Barcelona, Italien, Kina, London og Berlin, og sørme også pustet liv i lysten til kreative projekter. 
Sammen med alle de fysiske ændringer er der også sket meget indeni mig. Jeg er okay. Jeg er glad - i hvert fald de fleste dage - og så er der lige alle de andre dage, hvor savnet til Hector bider, og jeg synes, verden er vildt uretfærdig. Men altså i det store hele - med hjælp fra en sød dame, der giver mig redskaber til at holde styr på mine mange tanker, og i allerhøjeste grad med hjælp fra mine dejlige uundværlige elskelige venner! - glæder jeg mig til det nye år. Til solskin i min have og til nye 2018-oplevelser, sådan rigtig meget!

Jeg har før skrevet om Papmaché reglen af Hella Joof - den er er fyldt med fine livsregler - en af mine favoritter er "Pizza-reglen" - der handler om, hvor vigtigt det er at vide, hvad man gerne vil. Altså hvis man skal bestille en pizza, er det med at være klar i spyttet omkring hvad der skal på, så ikke pizzamanden bliver forvirret. Jeg har forsøgt at lave et overblik over, hvad jeg gerne vil have på min 2018-pizza! 

 • Renovere mit hus - mit køkken og indgang trænger til en overhaling for at blive helt, som jeg gerne vil have det. Indretningstankerne bobler. Min bror og søster vil hjælpe mig, og jeg glæder mig helt vildt! 
 • Give bloggen et skud kærlighed og dele meget mere af alt det der gør mig glad!
 • Sætte nye løbemål - ikke længere ruter men hurtigere tider.
 • Skrive, fotografere og kreasysle - og mødes med søde Lisbeth på Konfetti Kontoret. 
 • Få overblik over min økonomi - det er ikke en hemmelighed min økonomi ser helt anderledes ud nu, hvor jeg er alene om alle udgifter - derfor skal der laves madplaner og overblik.
 • Kysse en mand - Altså ikke hvilken som helst mand - en dejlig en selvfølgelig! :)
 • Holde en havefest - fordi jeg har det fineste solskinsfrimærke - og fordi jeg kan.
 • Kramme de helt fantastiske mennesker jeg har i mit liv, taknemmeligheden er stor!   


Måske I vil lege med og lave jeres egen liste - så kan vi summere op til næste år, om "pizzaen" blev leveret til korrekt adresse, om den nu var varm nok og fyldet helt som det skulle være. ;)


Tak fordi I kigger med herinde, jeg får varme kinder af glæde over, at I klikker herind, virkelig  


~ RIGTIG GODT NYTÅR ~


Vi ses på den anden side, 
    


Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

4 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig, fine Mille.
  Håber alt på din pizza lykkes dig💓🎈

  - K

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt nytår Kit <3 Håber også på et lyst og rart 2018 - og så napper vi lige et blogår mere ikke :) Klem til dig

   Slet
 2. Det er dejligt at kysse - god ting at have på 2018-pizzaen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja <3 - Det er godt nok længe siden jeg var single sidst, gået på dates og givet det første kys - ved ikke om jeg kan finde ud af det :D Dejlig aften til dig og godt nytår søde Marina <3

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...