søndag den 28. januar 2018

VANEDANNENDE WEEKENDTID!


Lidt glimt efter stilhed herinde - det har været et par kontrastfyldte uger - den ene pakket ind i nærvær og hverdagsmagi sammen med Hector og den anden med aftaler, arbejde og alenetid. 

Jeg har leget røvere og politi med Hector og hans bedste ven Svend, vi har set krummerne fra 90'erne, hvor Krumme og Tom koger en kat - og så har vi øvet at sige ord med "K" og "G", da de driller Hectors tunge. Jeg knuselsker ugerne, hvor han er hjemme!  

I fredags kom min barndomsveninde forbi med gin og tonic i favnen, og vi sad i skrædderstilling i sofaen. I løbet af aftenen ringede vores fælles veninde, at deres fyr var gået i stykker, og om hun ikke kunne sove hos mig. Kort tid efter sad vi alle med drinks og tæpper og drøftede voskenlivets mange udfordringer. Omend vi var en anelse klatøjede dagen derpå - var det hjerterart at vågne og drikke kaffe med de to.    

Jeg går en kort men travl uge i møde - der er nemlig modemesse i KBH. På torsdag har jeg fødselsdag, det kræver et par fridage og fastelavnsboller naturligvis.

Dejlig uge til jer!~ Forårstegn ♥ ~
Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Jeg elsker at I krøller jer sammen om det lille køkkenbord. God weekend lige om lidt, Mille :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...