torsdag den 21. december 2017

VARM KAKAO, HJERTER OG JUL I FRIHEDEN!

~ Hånd-i-hånd på tur - inviteret af  Kødbyens Mad og Marked  ~

Vi har været på eftermiddagstur rundt i Aarhus mest magiske have - Tivoli-Friheden, der ligesom sidste år, var pyntet med tusinde af juleglimtende stjernelys. Vi blev inviteret af Kødbyens Mad og Marked - til at besøge deres duftende madboder, og vi varmede os på hjemmelavede æbleskiver med kakao til. Der er så fint!  

Julestemningen er intakt, jeg glæder mig, men er som altid liiiiidt bagud med at købe gaver, og nedtællingen til på søndag puster mig altså i nakken med travle arbejdsdage og juleindkøb, inden jeg kan koble ud til en uges juleferie. Jeg når det hele, det plejer jeg, jeg skal bare drøne lidt rundt de næste par dage. :)

I år skal Hector og jeg holde jul sammen - det betyder mere, end jeg kan beskrive!   


Dejlig aften til jer, Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...