tirsdag den 19. december 2017

JULEBAL I NISSELAND!

~ Knasende lækkerier ~

Forleden blev alle flader pudset og poleret, og vores lille hus blev pyntet med alt, hvad jeg ejer og har af julekugler og pynteglans. Hector og jeg holdt nemlig fest for alle vores naboer. Min søster var på besøg  - sammen er vi et ret sejt team til at stable sådan et knitrende arrangement på benene. En julebuffet af fedtede æbleskiver, gløgg, juleskum, hjemmelavede P-tærter, knasende "gode råd", klementiner og karameller. Haps!

Selvom vi havde en travl formiddag, er det julemagi for mig - at dække et fint bord der kan glæde andre,  at hjælpe hinanden, ventetiden, spændingen og glæden, når gæsterne endelig ankommer og hygger sig omkring bordet. - Det var skønt at få hilst på alle naboer, og dejligt at skabe nye juletraditioner. Faktisk kørte jeg forleden forbi vores gamle hus, og det "stak" heldigvis ikke i mig, som jeg havde troet - vi har det så fint og hyggeligt lige præcis her  

Hvad er mon julemagi for jer?

Dejlig aften derude,       Follow from / Facebook / Bloglovin' / Instagram

1 kommentar:

  1. Ganske enkelt magisk. Rigtig glædelig jul, smukke.
    Vi ses i det nye år. Enten i din lille hjerte-hule eller i mit renoveringsprojekt ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...